Protest al ambulanțierilor din Satu Mare

• publicat la: 21 noiembrie 2023
Protest al ambulanțierilor din Satu Mare

După 7 ani de luptă sindicală, în 2021 , odată cu votarea legii nr. 5-privind Statutul personalului profesionist operativ de interventie din cadrul serviciilor civile care asigură asistenta publică medicala de urgență si prim ajutor calificat , perceptia angajatilor din serviciile de ambulanță a fost că în sfarsit munca lor este recunoscută, apreciată si răsplătită. 

Au urmat ani de asteptare, pandemie, răbdare, ani în care aplicarea legii a fost sistematic suspendată din diverse motive, pe care toti le-am înteles, pentru că   cetătenii au avut nevoie de serviciile noastre mai mult ca oricând. Acum,  considerăm că a venit si rândul nostru.

Domnii deputati au considerat că nu merităm recunoasterea conditiilor de munc ădeosebite sau speciale si într-o singura zi au anulat toate eforturile pe care le-am depus, prin respingerea articolului care prevedea recunoasterea conditiilor deosebite de muncă.

Singura formă de luptă rămasă presedintelui F.N.S.A.R. Gheorghe Chis este greva foamei ceea ce a si făcut în fața parlamentului, iar noi la nivel de organizatie judeteana am hotarat un PROTEST, in acest sens aratandu-ne sustinerea in demersul dansului.

 La sediul S.A.J. Satu Mare vor avea loc proteste între orele 10-12, până la solutionarea favorabilă a cererilor noastre.

comunicat

Lasati un comentariu