La Carei nu se face publică Ordinea de Zi a ședințelor Consiliului Local decât parțial

• publicat la: 23 ianuarie 2024
La Carei nu se face publică Ordinea de Zi a ședințelor Consiliului Local decât parțial

Astăzi, 23 ianuarie 2024, a avut loc o ședință a Consiliului Local Carei în sala festivă a Primăriei Carei. Fără sonorizare, ca la  o ședință de CAP. Deși toată lumea își gospodărește cu înțelepciune fondurile, pentru primarul evazionist, cu 5 firme falimentate la activ, primează grandomania așa că nu a dorit să țină ședința în sala de ședințe ce nu presupune mare efort financiar pentru iluminat și încălzire.

Ordinea de Zi a ședinței a fost făcută public doar PARȚIAL! Au fost adăugate 12 proiecte suplimentare fără ca acestea să fie făcute publice pentru că administratorul site-ului  primăriei e ocupat cu afaceri personale  în timpul programului iar primarul nu are nicio autoritate asupra sa.

La postarea despre derularea ședinței de azi nu apar menționate  pe pagina Primăriei Carei nici asociațiile care au fost scutite de la plata impozitelor pe anul în curs.

Cu toate acestea, prefectul Radu Roca are un mare respect pentru primarul evazionist care își bate joc  de careieni și gestionează defectuos activitatea administrativă.

Buletin de Carei


..

Lasati un comentariu