Tarifele pentru parcările cu plată din Carei

• publicat la: 29 ianuarie 2024
Tarifele pentru parcările cu plată din Carei

Serviciul Parcări din cadrul Direcției Servicii Publice Locale (DSPL) Carei anunță că, începând de mâine, 30 ianuarie 2024, se pot depune cererile pentru abonamente la parcările cu plată din municipiul Carei.

Tarifele sunt următoarele:

– anual – 300 lei;

– semestrial – 200 lei;

– trimestrial – 120 lei.

Plata se face la casieria Serviciului Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei Carei, iar după aceea se merge la Serviciul Parcări, situat pe strada Progresului nr.28 (de luni până vineri, între orele 8.00-13.00), unde se completează cererea, se atașează dovada plății și apoi se eliberează tichetul corespunzător perioadei achitate.

Pentru societățile de taxi valoarea abonamentului anual de 400 lei/autoturism, iar pentru societățile bancare este de 600 lei/autoturism/loc de parcare.

comentarii

de Kramek la 7 februarie 2024 - 15:11

Fix acum a trebuit să înființeze sistemul asta și primarul evazionist,după autobuzele cu circulație regulamentară,mai multe ori cu un singur pasager!!!.Până acum a fost bine și frumos cum a fost,acum neapărat trebuie să încaseze bani și pt.parcari!!!Mare performanta pt.un oraș pe nivel austriac.Tot înainte Carei City.A promis evazionistul că ridica Careiul pe nivel austriac.A sosit timpul,numai sa scoatem banii din portofel!!!

Lasati un comentariu