Prefectul Roca este așteptat și la Carei pentru un caz similar celui rezolvat în Satu Mare

• publicat la: 23 februarie 2024
Prefectul Roca este așteptat și la Carei pentru un caz similar celui rezolvat în Satu Mare

Prefectul Radu Roca se implică la Satu Mare în probleme apărute de ceva vreme la unul dintre apartamentele blocului de pe strada Dariu Pop și specifică pe  pagina Instituției  Prefectului Satu Mare că a reușit să rezolve neregulile.

Atragem atenția prefectului Roca că și orașul Carei face parte din județul Satu Mare deci și aici ar trebui să se implice chiar dacă persoanele aflate  în situații critice  nu se pot deplasa la biroul său.

Prezentăm doar una dintre situațiile cu care se confruntă câteva persoane din Carei dar nu e singurul caz. Între niște pereți scorojiți, fără curent electric și apă curentă, trăiesc FIINȚE UMANE. Nu de o zi, nu de  o săptămână, nu de o lună ci de ani de zile! Nu au școală multă și nu știu că pot apela la prefect dacă primarul își bate joc  de ei dar acesta nu e un motiv pentru a fi ignorați și pedepsiți a trăi mai rău  ca animalele.

Ceea ce  pentru primăria Carei sunt ,,locuințe,, se află pe strada Independenței, lângă GARA CFR. E simplu de găsit și e spațiu suficient și pentru  a face o poză așa cum s-a procedat la blocul din Satu Mare de pe strada Dariu Pop.


S-au găsit oameni de bine care să cumpere medicamentele necesare bărbatului bolnav dar problema  nu e rezolvată până nu ajung și aceste ființe  umane  într-un loc decent în care să locuiască. Dacă primarul evazionist care nu locuiește de peste 2 ani în Carei nu este interesat de soarta careienilor nevoiași, măcar prefectul să suplinească deficiențele edilului pe care îl respectă.

Daniela Ciută

Buletin de Carei

APEL UMANITAR DE LA CAREI!

 

Lasati un comentariu