UDMR Carei încalcă Legea 75/1994, art.2

• publicat la: 18 iulie 2016
UDMR Carei încalcă Legea 75/1994, art.2

Trei fire de pir au atras atenția finului președintelui UDMR Carei  doar pentru că au crescut în fața fostului sediu al PD Carei după  perioada ploioasă recentă nu şi lipsa de peste 1 an de zile a drapelului României de pe sediul UDMR Carei, o filială a unei formaţiuni parlamentare. Blogul  Opinie de Carei iese din nou în evidență prin materiale antiliberale care nu pot fi dovedite ca fiind ilegale precum ale altor formațiuni politice.

Sediul UDMR Careia fost renovat  din bani publici. Sumele  depăşesc 221.000 lei. Pe sediul UDMR Carei nu este  arborat de peste 1 an  de zile drapelul statului român pe teritoriul căruia îşi desfăşoară activitatea.

Potrivit Legii 75/1994, art. 2, drapelul României se arborează în mod permanent pe edificiile şi în sediile autorităţilor şi instituţiilor publice, precum şi la sediile partidelor politice, sindicatelor, instituţiilor de învăţământ şi cultură etc.

Ce e mai grav este că Instituţiile  Statului nu s-au sesizat în legătură cu faptele ce au loc în Republica de la Carei.  Spiritul civic este înfierat   de presa aservită prin campanii denigratoare împotriva celor ce semnalează derapaje de la legalitate în UAT Carei. În acest timp, un angajat la drumuri  și spații verzi din primăria Carei condusă de primar și viceprimar de la UDMR Carei  se ocupă de împărțirea hranei persoanelor fără adăpost iar consilierii UDMR Carei votează împotriva amplasării bustului lui Mihai  Eminescu în mun.Carei și a introducerii proiectului de organizare a Festivalului românesc Zilele Iancului ediția a XVII-a în Consiliul local Carei de care aparține satul Ianculești.

Buletin de Carei

comentarii

de Nelu la 20 iulie 2016 - 14:17

UDMR nu este PARTID politic!

de margelatul la 20 iulie 2016 - 19:33

si atunci cum a ajns in parlaMENTUL Romaniei?

de arthur la 21 iulie 2016 - 10:42

de ce pentru udmr se dau bani sa repare casa in care lucreaza si pentru pnl nu se da nimic?

de sany la 23 iulie 2016 - 05:40

Da si când ne vom supăra uni pe altiiiii….o stitiii pe aia ca să urcat horti pe cal să se uite în Ardeal…? Și să urcat hagi pe statuie să le de-a la fratiiii…m………ita

Raspunsuri

Lasati un comentariu