Becali despre Istvan Kovacs: „Nu ne-a dat penalty pentru că e ungur!”

• publicat la: 23 februarie 2010
Becali despre Istvan Kovacs: „Nu ne-a dat penalty pentru că e ungur!”

Arbitrul careian Istvan Kovacs a devenit din nou ţinta remarcilor şovine ale lui Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua Bucureşti.
„Istvan Kovacs trebuia să discute cu cei doi căpitani şi să stea trei minute pe teren, alături de echipe, nu să se ducă la vestiare. Noi am avut şi un 11 metri clar! Am avut mare încredere în Kovacs, dar mi-a demonstrat că este patriot faţă de ungurii lui. Nu a dat penalty pentru ca e ungur! Îl felicit şi pe Tudor că e român adevărat şi nu le-a dat penalty celor de la CFR la meciul contra noastră”, a declarat Gigi Becali la postul de radio sptfm, cu referire la meciul Steaua – Ceahlăul, scor 1-3, pe care Kovacs l-a arbitrat în prima etapă a returului.

Becali a făcut referire la incidentul petrecut în minutul 61 al meciului, când arbitrul din Carei a trimis echipele la vestiare timp de zece minute, fiindcă jucătorii şi antrenorii ajunseseră ţintele spectatorilor, care aruncau cu bulgări spre teren.

comentarii

de ioiiiiiiiiiiiiiiii la 25 februarie 2010 - 14:16

DA CIOBANE AI DREPTATE DEJA DA LECTII DE ARBITRAJ LA TOATA LUMEA.

de 112 la 5 martie 2010 - 11:07

Ai dreptate are niste aere prin oras de nu te poti uita la el.

de schumacher harald la 12 martie 2010 - 14:05

a avut tisza dreptate,nu a fost 11m,care-i problema ca este ungur?!,tudor nu l-a furat pe CFR acum 2ani?! si paszkanyi nu a declarat despre tudor ca a facut pt ca este ROMAN !!!! aici se vede diferenta de cultura intre paszkanyi si becali(rusinea romaniei in parlamentul european)si mai mare rusine cei care l-au ales!!!!!

de MARK la 30 mai 2010 - 18:19

ma ciobanule e ungur da totus albitreaz bine. daca critici atunci bagata tu in locul lui. hai sa te vedem.

Lasati un comentariu