Premieră absolută în municipiu: Stand-Up Comedy, cu trupa Aristocraţii, la Fashion Caffe

• publicat la: 25 februarie 2010
Premieră absolută în municipiu: Stand-Up Comedy, cu trupa Aristocraţii, la Fashion Caffe

Fashion Caffe organizează în premieră un spectacol de Stand-Up Comedy în limba română, sâmbătă 13 martie, de la ora 21. Invitaţii sunt membrii trupei Aristocraţii, din Bucureşti, care vor susţine un spectacol de aproximativ două ore. Preţul unui bilet este de 15 lei,  rezervările şi biletele se pot achiziţiona la numărul de telefon 0768109754, sau direct la Fashion Caffe.

Organizatorii precizează că spectacolul conţine limbaj explicit.

Partenerii media ai evenimentului sunt www.buletindecarei.ro şi Radio Transilvania.

Cine sunt Aristocraţii?

Aristocraţii este trupa de stand-up comedy formată din Toma, Sergiu şi Radu, ce s-a născut pare-mi-se prin 2006.
De atunci am tot făcut stand-up prin cafenele, cluburi şi tot felul de alte amplasamente comerciale întru consumul de băuturi cu umbreluţe, beri ieftine sau scumpe şi conversaţii subţiri în speranta că o duci acasă şi dupaia ai cu ce să te lauzi la fraierii ăia care s-au făcut doar muci aseară şi au plecat d-abuşelea singuri. Rataţii ‘reacu!

Mna… ca să zic câteva: Cafe Deko, Glendale Art Cafe, Expirat, Illusions Cafe, El Comandante, Arcade Cafe, Bellagio, Casa Warstainer, Switch, Afternoons Coffee Spoons şi lista poate continua. Şi dacă tot ne futem în cur cu cât de umblaţi suntem noi, e de menţionat că am fost şi prin alte oraşe: Constanţa, Sibiu, Galaţi, Vaslui, Satu Mare, Oradea, Ploieşti si altele şi înca ne mai plimbam.

Prezentarea trupei Aristocraţii a fost preluată de pe siteul www.aristocratii.ro acolo unde puteţi urmări şi imagini filmate cu ea. Trupa. Sau cu ei, băieţii! Şi o serie de alte multe amănunte.

Lasati un comentariu