TAPO Carei e vicecampioană naţională

• publicat la: 23 februarie 2010
TAPO Carei e vicecampioană naţională

Echipa de juniori III a Clubului Elevilor TAPO Carei a devenit vicecampioană naţională la tenis de masă, în cadrul grupei de vârstă 11-13 ani.

Turneului final a avut loc în perioada 4-7 februarie la Bistriţa.

Echipa formată din jucătorii Sek Kristof, Toth Mark şi Alin Măran, pregătită de Mircea Podoabă, a învins în grupe, cu scorul de 4-1, echipele din Râmnicu Sărat, Constanţa, Târgu Secuiesc şi Slatina, apoi a trecut cu 4-2 în semifinală de Dunărea Giurgiu, pentru ca să cedeze în finală cu 1-4 în faţa celor de la CSM Cluj, echipă, care l-a avut în componenţă pe Robert Balaj, jucător ce a început tenisul de masă la Carei.

Cea de-a două echipa careiană, compusă din Heinrich Kevin, Nagy Peter şi Ovidiu Dobrin nu a reuşit să treacă de faza grupelor.

comentarii

de cetatean la 7 iunie 2010 - 12:13

Tenisul de masa din Carei,este sportul cel mai performant din oras!nici un alt sport nu-i poate calca pe urme lui Podoaba Mircea! pacat ca nu este sustinut ca fotbalul. D-ul Podoaba M.ar trebui sa intre in politica,ca sa-i invete pe politicieni cum se ajunge la performanta.

de Gabi D la 22 iunie 2010 - 18:58

Felicitari acestui mare antrenor care ne face cinste!Felicitari acestor copii si parintilor care-i sprijina din toate punctele de vedere!Bravo LOR!!!

Lasati un comentariu