Tapo Carei a opta poziţie la CN de la Slatina

• publicat la: 1 martie 2011
Tapo Carei a opta poziţie la CN de la Slatina

În ultima săptămână a lunii februarie a avut loc la Slatina, Finala Campionatului naţional de tenis de masă,categoria echipe Jun II,competiţie care a reunit peste 200 de sportivi din ţară.

Din Carei a participat  echipa Clubului Elevilor Tapo,cu următoarea componenţă:Toth Mark,Sek Kriştof şi Heinrich Kevin, antrenaţi de binecunoscutul Mircea Podoabă.

În urma confruntării cu echipa Odorheiul Secuiesc II,Tapo Carei a obţinut victoria cu scorul de 4-1.A urmat apoi întâlnirea cu echipa gazdă,Slatina II iar în urma scorului favorabil de 4-3 ,careienii s-au clasat între primii opt.Tinereţea echipei(media de vârstă fiind de 13,5 ani) şi-a spus în final cuvântul.Vârsta şi experienţa celorlalte echipe participante au făcut ca locul final al elevilor lui Mircea Podoabă să rămână al optulea.Meciurile cu Bistriţa,Câmpulung Muscel şi Poli Iaşi au fost pierdute fără drept de apel.

“Nu am avut mari speranţe, ştiam că celelalte echipe sunt formate din tineri de 15 ani dar măcar am acumulat experienţă şi sunt convins că  anul viitor ne vom  întoarce cu o medalie’’ a declarat Mircea Podoabă pentru Buletin de Carei.


Sportiva Grad Anca din Carei,a cucerit titlul de vicecampioană naţională cu CSM Arad.

redacţia

comentarii

de careieni la 2 martie 2011 - 17:24

FELICITARI Mircea Podoaba !!! Felicitari si elevilor tai!

Lasati un comentariu