Raluca Lăzăruţ, vedeta Super Bingo Metropolis, la Carei

• publicat la: 24 martie 2010
Raluca Lăzăruţ, vedeta Super Bingo Metropolis, la Carei

Raluca Lăzăruţ, prezentatoarea emisiunii Super Bingo Metropolis, s-a întâlnit, azi, cu fanii ei careieni. Vedeta a oferit taloane bingo gratuite, s-a pozat şi a oferit autografe.


Liniştea trecătorilor de pe strada Mihai Viteazu a fost tulburată, preţ de 20 de minute, de prezenţa Ralucăi Lăzăruţ, prezentatoarea emisiunii Super Bingo Metropolis, difuzată de Antena 1.

Prezentatoarea a petrecut în jur de 20 de minute în Carei, timp în care a oferit cartoane bingo gartuite celor prezenţi la întâlnire, s-a pozat cu fanii şi a semnat autografe.

Vizita face parte dintr-o serie de promovare a jocului de noroc Bingo, care stă la baza emisiunii pe care o prezintă fosta participantă Big Brother şi vedetă Playboy.

Cine este Raluca Lzăruţ?

„Sexy” Raluca Lăzăruţ, născută la 5 noiembrie 1982 la Deva, a avut ca rampă de lansare, pe micile ecrane, Big Brother-ul 2 din 2005.

Prima emisiune a ei a fost la Naţional TV şi se numea “Clubbing”, un fel de cocktail de mondenităţi. A trecut, apoi, la Antena, întâi ca prezentatoare de ştiri sportive la Antena 3 şi din toamna trecută este prezentatoarea emisiunii „SuperBingo Metropolis” de pe Antena 1.

Raluca s-a fpcut remarcată şi prin pozele sexy de prin diverse publicitatii, trecând şi prin paginile celor de la Playboy.

Pentru cei interesaţi, iata cîteva date despre dimensiunile Ralucăi Lăzăruţ, cele care i-au asigurat un loc in revista Playboy: Bust 90 cm, Talie 60 cm, Solduri 89 cm, Înălţime 169 cm, Greutate 54 kg.

Paul Sarvadi

comentarii

de LACI la 24 martie 2010 - 18:08

avem noi Careiencele noastre ,mai frumoase !poti pune PAUL,saptamanal cate una in ziar.

de tzutzy la 24 martie 2010 - 22:17

asa ceva….#-o
mandra’i;))

de Luca la 25 martie 2010 - 17:43

Mare scofala ca au trecut si astia de la Bingo prin CAREI…Ce atata valva pentru nimic?

de jenant la 29 martie 2010 - 12:19

incredibil! cred ca ati luat la bilete fraierilor

Lasati un comentariu