Victoria împăcării

• publicat la: 3 aprilie 2010
Victoria împăcării

Victoria Carei a bătut Unirea Tăşnad, scor 3-1 (3-1), la finalul unui joc în care, pe lîngă obţinerea celor trei puncte, miza fotbaliştilor a fost împăcarea cu suporterii, antrenorii şi conducerea.


Tinerii fotbalişti careieni au avut parte de o săptămână grea înaintea meciului de azi cu Unirea Tăşnad. Meciul pierdut la Căuaş, cu 2-0, în urma unui joc slab şi „un chef” de încălzire, a creat presiune şi aşteptări.

A fost, meciul de la Căuaş, un accident, sau lipsă de valoare, era întrebarea cel mai des auzită în ultimele şapte zile. Iar răspunsul a venit azi, din teren, acolo unde elevii lui Tabi şi Kovacs au reuşit o primă repriză de calitate şi o a doua inteligentă.

Jocul a început avântat, semn că ambele echipe îşi doresc victoria. Careienii, cravaşaţi pe toată durata reprizei de antrenorul Tabi, mult mai nervos ca de obicei, au presat şi au împins fără oprire jocul, spre poarta tăşnădeanului Indre.  Rezultatul s-a văzut repede: Dascăl a deschis scorul, în minutul 10, după ce a deviat, „şmecherşte” o centrare. A fost momentul în care la rampă au ieşit arbitrii, care au oprit eronat, pe motiv de offsaid, cel puţin trei atacuri careiene. Nici arbitrii şi nici oaspeţii nu au putut face, însă, nimic, în minutul 25, când Hagen, urcat la un corner, a dublat avantajul. 2-0, ca în meciul de la Căuaş, dar de data aceasta avantaj Victoria! Oaspeţii nu au cedat şi au redus diferenţa, în minutul 30, când Hagen, probabil cu gândul la golul marcat, a luftat, iar Marius Schnellenperger a înscris. Gnandt nu a fost de-acord cu diferenţa de un gol. A luat pe cont propriu o acţiune, în minutul 35, şi după ce a driblat patru adversari l-a lăsat faţă în faţă cu poarta goală pe Balogh, care îndeplinit o formalitate.

După pauză, Victoria a liniştit jocul şi a mizat pe contraatac. Aşa s-au născut cele patru mari ocazii, ratate, însă, de Sârca – singur cu portarul – Roşu, Kopriva şi Gnandt.

Cu succesul de azi Victoria acumulează 37 de puncte şi rămâne lider. Mai important, însă, fotbaliştii aua dovat dovadă de caracter şi, cel puţin pentru moment, au închis gura contestatarilor. Miercuri, la Căpleni, în etapa intermediară, îi aşteaptă un nou meci greu!

VICTORIA CAREI: Cionca – Balogh, Hagen, Moş, Baumgartner (minutul 60 Kopriva Tamas) – Roşu (minutul 84 Moca), Alexuţan, Dascăl, PetczerGnandt, Sârca. Antrenor: Tabi Zsolt şi Kovacs Anton.

Paul Sarvadi

comentarii

de gabi la 3 aprilie 2010 - 13:41

pe cat punem pariu ca si acum se vor gasi contestatari?

de sportiv la 3 aprilie 2010 - 18:10

care suporteri ? erau mai multi jucatorii ca spectatorii. mai amintiti si de elevii atleti de la L.T. care au castigat joi etapa judeteana de cros atat la fete cat si la baieti si vor reprezenta judetul la faza pe tara, iar la individual a castigat Szabo Szuzsa de la I.Maniu. la gimnaziu a castigat Marneanu Cristina de la generala 1.mai slabiti-ne cu fotbaliatorii astia de ” zsudec keto” care nu au treaba cu sportul ci cu spritul.

de mititelu la 3 aprilie 2010 - 19:30

Bravo baieti! Ati jucat foarte bine, goluri frumoase! Continuati tot asa, suporterii sunt alaturi de voi! Arbitraj penibil sub nivelul oricarei divizii. L-am vazut pe Cionca, portar de viitor.
Pentru Gabi: nu-ti fa probleme ioiiiii, the sun si restul n-au fost la meci! Au fost in vacanta, acum nu pot comenta de invidiosi ce apar pe site….

de victoria&jasmine la 3 aprilie 2010 - 19:33

Asa antrenor ca Tabi Zsolt, un barbat pregatit cu facultate si calificat la un nivel inalt nu a mai fost antrenor la vreo echipa din orasul Carei.Asadar fiecare sa isi dea seama cei jigniti aici jucatorii si totodata munca lui fara cap si fara a intelege ce inseamna sa faci un lucru cu un devotament deosebit fara asteptari iesite din comun.Dansul este un om apreciabil!Pe aceasta cale, nu stiu daca va citi acest mesaj, dar ii doresc multa sanatate, rezistenta psihica la fel ca si pana acum, iar fiecare gol marcat de baietii lui in cariera lui si a lor „sa fie o treapta catre GLORIE”!!! 03.04.2010

de "SQUAD" Carei la 3 aprilie 2010 - 19:53

Dupa mult timp am fost si eu la meci,am vazut doar repriza a 2-a… Dominare clara a echipei noastre pe tot parcursul reprizei.Au fost 2 ratari mari deci putea fi mai mare scorul…cat despre arbitraj n-am observat nereguli mari decat ca arbitrul avea cam 150 kg.In rest cum am spus,o victorie (cel putin repriza a 2-a) fare nici un drept de apel.Si acum sa vina criticile…ca doara suntem in Romania,si asta ne ocupa tot timpul. ( (c) vorba unui om de inalta tinuta culturala de pe la noi)

de "SQUAD" Carei la 3 aprilie 2010 - 19:54

p.s. apropo…felicitari atletilor de care a pomenit domnul din primul comment

de Lucifer la 3 aprilie 2010 - 20:04

Habba Babba?

de pasteti fericiti la 3 aprilie 2010 - 20:07

am ajuns la concluzia ca nooooi/jucam KOP-USH mai bine ca voooooooi!!!!

de "SQUAD" Carei la 3 aprilie 2010 - 20:19

@ pasteti fericiti: :)))) vremuri….

@Lucifer: http://www.youtube.com/watch?v=jrK7CZos404

de Asparagosul din Arpajic la 6 aprilie 2010 - 06:57

In primu rand, Cristos a inviat! La fel ca si Victoria Carei, daca se poate spune .

V-am zis eu ca Dascal e Messi de Carei…sau ma rog…aproape 🙂 , i-a rezolvat repede pe Tasnadeni.
Astia cu publicarea articolului…mare grija la modul de scriere a cuvintelor :
„Mai important, însă, fotbaliştii aua dovat dovadă de caracter”
iar la intrebarea „A fost, meciul de la Căuaş, un accident, sau lipsă de valoare”, cred ca acum stim raspunsul, ma rog, unii l-au aflat acum.
Va salut din fundu gradinii…bafta baieti cu Capleni City, iu ken du it.
Apropo, voi vedeti Capleniu din elicopter ?
Eu nu !

de LACI la 6 aprilie 2010 - 13:47

Nu-mi place footbalul,dar nici ce comentati voi !!!!!!!!!Sunteti tare buni comentatori,da vad ca toti comentatorii care posteaza se pricep la comentat,dar la facut mai putin.Vai de capul meu in ce oras traim !

de man la 6 aprilie 2010 - 15:18

dascal asta joaca de vreo 10 ani la echipa nu il vrea nimeni si are ghete de 3-4 milioane ,,,,,, da-l in castraveti de nimuric:))

de toni schumacher la 6 aprilie 2010 - 17:49

pt.man ai dat tu 1leu la dascal petru ca sa.si i=a acele ghete?! nu! atunci ce piz.. mati comentezi?!

de suporteru la 7 aprilie 2010 - 10:12

CICA MESSI DE CAREI VAI DE EL SARACU CU CINE A AJUNS SA FIE COMPARAT…PAI NUMAI GHETELE SANT DE EL.

de ioi la 7 aprilie 2010 - 10:14

Auzi frate la CAUAS au jucat slab pai nu au gasit mingea cei de la oli au confiscato iar cand a ajuns la ei din greseala HAGHEN DASCAL SI GHINI au dat numai lumanari si prin CANAL CU i-A .

de gugu la 7 aprilie 2010 - 10:15

dascal fotbalist de 10 ani….POANTA ZILEI

de simi la 7 aprilie 2010 - 10:17

da tare multi spectatori au fost la meciu cu tasnadu.
mare inpacare cu suporterii..????? care suporterii cei care sant in gasca cu juc. care CONSUMA aALCCOL cu ei la JOY CLUB si tot aia comenteaza pe net.

de dorii la 7 aprilie 2010 - 10:20

mare antrenor cu pregatire sustinut de a..m..a..n..t..a la ex. de la bucuresti si la arad ce au cautat inpreuna ??? sa-i sustina moralu de aia joaca ..unu titular ca sant SAGORYYYYY cu marele antrenor ?

de gabi la 7 aprilie 2010 - 11:02

gugu specialist in fotbal si in comentat pe net de 2 saptamani…ADEVARUL ZILEI

de "SQUAD" Carei la 8 aprilie 2010 - 21:43

@gabi

word 🙂

de florentina la 9 aprilie 2010 - 13:24

AM REUSIT IN SFIRSIT SA AJUNG LA UN MECI AL VICTORIEI CAREI. E O ECHIPA TINARA, DE JUNIORI AS ZICE, TALENTATI SI DE VIITOR. UN MATUR PORTAR AM VAZUT LA EI, F MULT MI-A PLACUT, CRED CA FOTBALUL ROMANESC AR AVEA NEVOIE DE EL IN ETAPELE SUPERIOARE. RETINE-TI ACEEST NUME CIONCA(PORTAR), MAI IN GLUMA MAI IN SERIOS IL VAD MAI BUN CA ZAPATA, SI NU SUNT REA. VA PUP SI SA AUZIM DE BINE

Lasati un comentariu