Şedinţa ordinară a Consiliului Local

• publicat la: 27 mai 2010
Şedinţa ordinară a Consiliului Local

Luni, 31 mai 2010, dela orele 12 ,  in sala de şedinte a Primăriei Carei va avea loc o nouă şedinţă a Consiliului Local.Ordinea de zi  cuprinde 12 puncte .

Se reintroduce proiectul de hotărâre privind aprobarea scutirii dela plata majorărilor şi penalităţilor aferente impozitului pe terenul situat in extravilanul localităţii.

Se va discuta despre aprobarea contului de incheiere a exerciţiului bugetar pe anul 2009 precum şi o nouă rectificare a bugetului local de venituri şi cheltuieli pe anul in curs .

Studiul de fezabilitate al obiectivului de investitie  Modernizare drum E671-DN19- va avea  nevoie de votul majorităţii consilierilor , dar  este doar un studiu de fezabilitate, deci nu reprezintă şi garantia realizării lui.

Aşa cum nici aprobarea studiilor  de fezabilitate( de acum 1 an )  pentru  extinderea grădiniţelor  cu program prelungit nr 1  si nr 2  nu au  dus la realizarea  efectivă a investiţiilor . Doar s-au cheltuit nişte bani , fără a se indeplini şi scopul pentru care au fost cheltuiţi.

Consilierii vor fi solicitaţi să ia in discuţie concesionarea prin licitaţie publică a unui teren de 60mp din incinta Pieţei Agroalimentare pentru spaţii comerciale.

Propunerea de pornire a licitatiei este de  3lei/mp/an.

Incepând de vineri , se intrunesc comisiile de specialitate, urmând ca hotărârile finale să se ia in şedinta de luni.

Daniela CIUTA

comentarii

de danii la 28 mai 2010 - 05:39

iar va gandit de unde sa GIORDITI

de daciafan la 30 mai 2010 - 05:11

de discutii suntem satui pana peste cap
de ce se platesc studii de fezabilitate in lipsa surselor de finantare?
suntem orasul studiilor…de tot felul

de Cristy la 30 mai 2010 - 07:30

fara studii de fezabilitate nu se pot accesa fonduri si nici realiza investitii.

de Gabi la 30 mai 2010 - 20:19

M-am saturat de alesii acestui oras care nu fac altceva decat sa promita!Ati fost bine instruiti de guvernantii nostri !RUSINE!!!

de windows la 31 mai 2010 - 15:41

voi stiti sa va intalniti doar sa vorbiti dar nimic nu se materializeaza din aceste vorbe,iar eu si vecinii mei ne chinuim zilnic pe o strada unde cand ploua poti sa intrii doar cu tractorul, acesta strada a fost promis ca alaturi de altele se va pietrui macar atat sa o aduca la nivelul la care a fost inainte de inceperea”odioasei canalizarii” realizate cu niste zilieri din Maramures care si-au batut joc de toate strazile, lasandu-le mai rau ca si la inceput si s-au dus acasa cu bani multi de la noi careenii, care am platit la zi impozitele si taxele sperand intr-un climat de a trai mai bun si in promisiunile cuiva care a declarat in urma cu cateva luni la NORD VEST TV, ca aceste strazi vor fi terminate cel traziu in luna mai inceptul lunii iunie….SA-I FIE RUSINE!!!!!!!!!!!!!!

de daciafan la 31 mai 2010 - 17:43

pt Cristy
studiile de fezabilitate nematerializate la ce ne ajuta
fa-ma sa inteleg

Lasati un comentariu