Bicfalvi, la privaţi

• publicat la: 30 iunie 2010
Bicfalvi, la privaţi

Mijlocaşul careian al Stelei a făcut un control medical amănunţit la o clinică privată.

Eric  a fost lovit, în timpul antrenamentelor şi a acuzat dureri. Precaut, stafful roş-albaştrilor l-a trimis la un ontrol medical amănunţit. Acesta a avut loc la o clinică privată, din apropierea locului în care Steaua efectuează cantonamentul.

Din această cauză, Bicfalvi e posibil să rateze ultimul amical al Stelei, care se dispută azi, de la ora 19.00. Adversara „militarilor” va fi Viktoria Plzen ocupata locului cinci din cehia.

Bicfalvi se întoarce poimâine în ţară, iar luni revine în Austria, unde va sta până în 14 iulie.

P.S.

comentarii

de suporteru la 30 iunie 2010 - 09:55

nu are valoare de liga 1

de sergiu la 30 iunie 2010 - 10:26

roszel e mai tare ca tuca,si joaca in liga IV:))

de Daniel la 1 iulie 2010 - 08:05

Roszel din Camin care era la CFR si Bistrita? pai daca era de liga 1 nu ajungea in a 4-a (in caz ca de ala e vorba)

de relax la 1 iulie 2010 - 08:19

Roszel e mai tare la bautura decat oricine. 🙂 iar Tuca bafta iti doresc 🙂

de juc la 1 iulie 2010 - 11:56

comentat si nici nu cunoastet pe roszel joacat la miscolt in liga 1 in ungaria

de gabi la 1 iulie 2010 - 15:00

unde are miscolc echipa in liga 1 din ungaria? astept raspunsul de la specialistii de aici. eu nu vad sa aiba nici in liga a 2-a, poate ma corectati voi.

de juc la 1 iulie 2010 - 18:17

miskolc a terminat pe ultimul loc si aretrogradat in b am fost in ungaria si am vazut si un meci cu ujpest

de kovacs antal(puha) la 1 iulie 2010 - 20:15

diosgyor este un cartier din miskolc,indiferent daca zicem,rapid bucuresti s-au rapid giulesti,asa-i si cu diosgyor si miskolc!!!!

de xyz la 1 iulie 2010 - 20:26

Atat Roszel cat si Bikfalvi au valoare! Sa va dati cu parerea daca ati jucat la nivel mai inalt decat ei!! Toti ati ajuns sa-i judecati!Daca pe viitor,acesti fotbalisti primesc oferte din Italia sau Spania(liga I),sa nu accepte??

de gabi la 2 iulie 2010 - 06:40

are dreptate xyz, ambii sunt valorosi, si au obtinut prin determinare sansa de a juca la un nivel ridicat. chiar nu stiam ca diosgyor e parte a miskolc-ului.:) nu cred ca vor primi oferte de prin spania si italia astia doi, macar pt ca impresarii au „clientii” lor, iar ei doi nu cred ca fac parte din protejati, dar oricum, unde au ajuns, face cinste judetului nostru, asa ca discutiile despre care e mai valoros, chiar nu isi au rostul.

de Anonimus la 9 iulie 2010 - 14:53

auzi,relax!!! L-ai dus tu pe roszel cumva beat acasa?
Daca nu,atunci sa nu-ti umble papagalul.si parerea mea este ca este de 10 ori mai bun decat bikfalvi numai ca are cu atat mai putin noroc. si nu stiu daca bikfalvi a jucat in total 10 meciuri decand e acolo

de gabi la 9 iulie 2010 - 15:19

anonimus, la steaua are 22 de meciuri in prima liga, 6 in cupele europene; ar fi avut probabil mai multe, daca nu pleca bergodi cum a plecat; a venit apoi stoichita (caruia suporterii stelei ii zic slughita)si a folosit jucatorii cu mai multa experienta, ca sa isi salveze postul; si la gloria buzau are 25 de meciuri in liga 1, iar la petrosani are 16 meciuri. pe de alta parte nu cred ca se pot compara cei doi, fiindca sunt pe posturi diferite. dar probabil tu esti un copil, care face comparatii intre un mijlocas si un atacant. chiar asa anonimus, care e mai bun, xabi alonso, sau torres?

de Monti la 9 iulie 2010 - 15:29

Ai dreptate gabi!!!

de Anonimus la 12 iulie 2010 - 17:25

cred ca tu nu sti ce vorbesti gabi!!!deoarece amandoi joaca pe post de mijlocas!informeazate mai bine!!!ahh…si din 22 meciuri cate minute a jucat? 20/meci max

de gabi la 12 iulie 2010 - 20:47

fratzior anonimus, nu trebuie sa ma informez, ca stiu fotbal. deci tu zici ca roszel robi e mijlocas la inchidere??? nuuuu, refuz sa dialoghez cu oameni in afara fenomenului…:)))))))))))
si acum pentru ceilalti care se si pricep putin la fotbal, excluzandu-l pe anonimus: ideea e clara, la steaua nu se mai poate face ceea ce se putea acum 30 de ani sa zicem. bergodi a incercat sa formeze o echipa de tineri, rezultatele nu veneau, logic, pt ca trebuie timp ca sa se sudeze relatiile intre jucatori tineri. oierul suprem s-a saturat ca il lua lumea la bascalie ca nu joaca nimic, si la adus pe stoichita, care a renuntat la proiectul cu jucatorii tineri. daca ar fi bicfalvi singurul caz, as fi de acord, dar… din echipa stelei au disparut incet incet nume ca a. ionescu, onicas, ninu, tudose, ochirosii, toti in aceeasi situatie ca si bicfalvi. unde e deci norocul lui bicfalvi? eu zic ca a avut ghinion la faza asta. roszel merita sa joace putin mai sus, e drept, macar pt ca e rooney al judetului nostru, dar comparatie reala nu se poate face intre ei.

de pac pac la 13 iulie 2010 - 10:54

nu are valoare de liga 1…

Lasati un comentariu