Din nou tenis în Parcul Dendrologic

• publicat la: 28 iunie 2010
Din nou tenis în Parcul Dendrologic

Ceea ce n-a făcut Administraţia Publică timp de cinci ani a reuşit Habuczki Jozsef, într-o săptămână, cu doar 6000 de lei.


Habuczki Jozsef, un orădean ce trăieşte de mai mulţi ani în Carei, a reabilitat unul dintre terenurile de tenis din Parcul Dendrologic. Lucrările au durat cinci zile, au costat 6000 de lei, iar de o săptămână terenul poate fi închiriat.

Iubitorii tenisului trebuie să plătească 15 lei pentru o oră, atât cât costă şi o oră de instructaj, sub îndrumarea aceluiaşi Habuczki Jozsef, care deţine brevet de instructor.

Administraţia Locală a cedat terenul din parc pentru doi ani, gratuit, dar i-a impus noului proprietar să instruiască gratis câte un grup de elevi, de la şcolile careiene, în funcţie de un orar clar stabilit.

Cum comentaţi atitudinea Administraţiei Locale?

În timp ce terenul reabilitat de Habuczki Jozsef degajă un aer occidental, cel de-al doilea teren de tenis din Parcul Dendrologic, aflat încontinuare în proprietatea municipalităţii, e într-o stare jalnică.

www.buletindecarei.ro apreciază investiţia făcută de temerarul întreprinzător, dar consideră că reabilitarea terenurilor de tenis era o datorie a Primăriei. Investiţia ar fi fost una mică, întreţinerea lor la fel. În paralel s-ar fi creat şi locuri de muncă, iar veniturile erau încasate de visteria municipiului.

În consecinţă, suntem curioşi să aflăm părerea voastră! Cum comentaţi decizia Administraţiei Publice de a renunţa la unul dintre terenuri şi păstrarea celui de-al doilea în paragină?

Paul Sarvadi

comentarii

de podoaba mircea la 29 iunie 2010 - 18:12

felicitari,si sa o tina tot asa! daca se ocupa si de copii,consiliul ar trebui sa-i asigure o sala ptr continuitate pe timpul iernii!! inca o data felicitari si mult succes!!

de adihancis la 30 iunie 2010 - 08:17

Frumos sport! Felicitari pentru cei care s-au implicat.

de suporteru la 30 iunie 2010 - 09:54

un lucru bun..dar de ce nu sa dat terenu acum cativa ani si altor pewrsoane sa-l refaca chiar si pe ala de HANDBAL unu SINTETIK ca la stadion sau facut PROPRIETARI toti cei care preiau ech. acolo de ce nu se poate juca contra unei sume mai mici nu cat cer cei de la UNION GLAS..?

de daciafan la 1 iulie 2010 - 10:06

initiativa este una excelenta, de carcotasi suntem satui
ideal ar fi ca si celelalte terenuri sa aiba aceeasi soarta
primaria a procedat perfect in aceast caz
afirm acest lucru deoarece daca investea primaria ne trezeam cu o suma de 10 ori mai mare
PS acum merita sa investesc si eu in 2 rachete si echipamentul aferent si uite asa lucrurile se misca 🙂

de radu la 2 iulie 2010 - 10:11

foarte bine 🙂 desi nu am practicat acest sport imi iau racheta si la miscare cu mine 🙂 in sfarsit un lucru bun 🙂

de trotoniel la 12 iulie 2010 - 07:36

unde il putem contacta pe dl instructor? un nr de telefon? succes felicitari pt initiativa

Lasati un comentariu