Apa noastră de fiecare zi. Apa de CAREI

• publicat la: 7 iulie 2010
Apa noastră de fiecare zi. Apa de CAREI

“”Vă rog să incercati şi Dvs. să aflaţi ce se intâmplă cu apa din MVII de sâmbătă

incoace.Nici până acum nu era apă curată, dar de sâmbătă din robinetele noastre curge NOROI.

Ieri am vrut să sun la Apaserv să aflu ce se intâmplă, dar pe factura de apă nu apare nici măcar un număr de telefon.Aş dori să-i intreb pe domnii directori de la Apaserv cine imi va plăti maşina de spălat sau cazanul dacă se defectează.Pe toate facturile de la alte firme distribuitoare apare un număr de telefon unde poţi anunţa defecţiuni, reclamaţii etc.

La Apaserv aşa ceva un există!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bine că proştii din Carei plătesc şi tac.

P.S. Am intrat pe site-ul Apaserv unde sunt anunţate lucrările pe ziua

respectivă.Zona Carei nu era afişat!!!!!””

Este  unul din multele mesaje sosite pe adresa redacţiei noastre.

Nu mai e demult o noutate faptul că apa potabilă de Carei se remarcă  prin  culoarea sa maronie şi  caracteristicile sale necurative.

Serviciile deplorabile ale Apaserv Satu-Mare pentru oraşul Carei nu mai miră pe nimeni.Sunt la fel de renumite precum apa furnizată.

Prelevarea de probe de apă dela robinetele careienilor , pentru analize, ar da bătăi de inimă şi celui mai robust organism, la citirea rezultatelor.

Deşi nu noi suntem firma distribuitoare de apă , in fiecare zi primim sesizări referitoare la calitatea apei aşa zis potabile.

Pentru  clarificarea situaţiei am luat legătura cu directorul interimar ing. Pop Liviu care, a oferit pentru www.buletindecarei.ro câteva explicaţii.

Astfel, am aflat că in cursul zilei de ieri, lucrările efectuate pentru ridicarea Kaufland au provocat o nouă breşă la o conductă de alimentare cu apă, de această dată fiind afectată o conductă de serviciu.Precedenta avarie a avut loc doar la un branşament .

Starea precară a sistemei de apă precum şi neglijenţele repetate ale  constructorilor centrului Kaufland aduc grave prejudicii utilizatorilor( plătitori) de apă potabilă.

La  venirea sa in Carei, Pop Liviu a incercat să identifice principalele probleme cu care se confrunta Apaservul, a făcut planuri şi schiţe pentru remedierea lor , mai mult de moment. Reţeaua de distribuţie a  apei, in oraş ,are vârsta bunicii şi   până nu se vor face investiţii majore nu se va rezolva nimic.

Dacă luăm in calcul că nici  măcar dialogul nu le este facilitat careienilor , avem deja imaginea completă a simulacrului  Apaserv.

Am intrat şi eu pe site-ul Apaservsm.ro şi  nu am găsit niciun anunţ referitor la situaţia defecţiunilor sau lucrărilor din oraşul Carei.

In schimb , accesând “Chestionar aport “ am aflat că “ chestionarul o puteţi accesa aici”  iar la secţiunea preţuri servicii citim că” la  Berveni preţul apei potabile este aceeaşi ca şi in municipiul Carei”.Şi nu sunt singurele scăpări ale celor ce au realizat acest site.

Aşa că ,dragi careieni, vorba proverbului  “răbdare şi tutun”  dar cum şi acesta din urmă s-a scumpit bine de tot , mai bine apelaţi la apa plată din magazine. Cică la Kaufland va fi mai ieftină.

Daniela CIUTĂ

P.S. Imaginea nu este trucată, a fost facută in unul din apartamentele cartierului MVII.


	
	
		
       

comentarii

de pax et bonum la 7 iulie 2010 - 17:26

f… Kaufland

de Valean la 8 iulie 2010 - 05:50

Ieri era de vina Kaufland.
Sambata cine a fost de vina ca seara cand trebuia sa facem baie tot asa era apa?
Dupa parerea mea Kaufland-ul este momentan tapul ispasitor, nu stiu ce se va intampla cand acesta va fi gata .

de angela la 8 iulie 2010 - 07:41

Acuma e devina Kaufland asa spune-ti voi dar de anii de zile primim la robinete ” cafea” atuncea cine a fost devina?

de Imperator la 30 iulie 2010 - 12:42

Las` ca vine Ovi si le rezolva pe toate amu` nitu. Numa` bine a pune la punct sistemul de adapare a populatiei. Sa fie intr-un ceas bun!

de tzu' la 10 august 2010 - 06:50

bhai frate yo cred k noi platim la apaserv
da vad k curge direct cafea…
pacat k nu beau cafea…
sa o bea astia de la apaserv…k dorm:-J

Lasati un comentariu