Kaufland a demarat oficial

• publicat la: 1 iulie 2010
Kaufland a demarat oficial

Lucrările de amenajare ale viitorului supermarket Kaufland au fost inaugurate oficial, azi, de la ora 11.00. Prima lopată de ciment, de la temelia magazinului, a fost turnată de primarul Kovacs Eugen.

La festivitatea de inaugurare a lucrărilor au participat şi reprezentanţii Kaufland, în persoana directorul teritorial Kaufland România, Cornel Petcu şi directorul Kaufland Germania, Uwe Reichel.

Primăria Carei a fost reprezentată, alături de primar şi de viceprimarul Keizer Lajos, de Egli Sebastian, şeful biroului de urbanism, alături de care a fost prezent şi reprezentantul firmei, care realizează lucrările, Tarr Csongor. Prefectura a fost reprezentată de subprefectul Pataki Z. Dintre oficialităţile careiene s-a remarcat adjunctul şefului Poliţiei, Coşarcă Dănuţ şi consilierul local Papi Ovidiu.

Primarul Kovacs Eugen a rostit o alocuţiune de mulţumire adresată Kaufland, pentru investiţia careiană, în timp ce Petcu Cornel, reprezentantul Kaufland, a prezentat o scurtă istorie a lanţului de magazine Kaufland.

Uwe Reichel le-a mulţumit tuturor celor implicaţi în dezvoltarea careiană a proiectului Kaufland şi şi-a exprimat speranţa că lucrările vor decurge fără probleme.

Magazniul Kaufland Carei va fi deschis în 1 decembrie. Numărul exact al viitorilor angajaţi nu a fost precizat. Divizia Kaufland face parte din grupul Schwarz cu peste 114 000 de angajaţi în întreaga Europa. Kaufland deţine, în total, peste 850 de magazine în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România.

BdC

Lasati un comentariu