Spitalele ar putea angaja frizeri, ospătari şi cofetari.Cum comentaţi?

• publicat la: 18 iulie 2010
Spitalele ar putea angaja frizeri, ospătari şi cofetari.Cum comentaţi?

Spitalele duc lipsă de medici şi asistente, dar pot angaja frizeri şi cofetari, aşa prevede o propunere a Ministerului Sănătăţii.

Potrivit proiectului  de ordin al Ministerului Sănătăţii privind normarea personalului administrativ din unităţile sanitare, în spitalele care au între 100 şi 200 de paturi, se pot angaja frizeri, ospătari sau cofetari.

Directorii de spital din Mureş spun că deocamdata nu se gândesc la propunerea Ministerului Sănătăţii, iar Direcţia de Sănătate Publică din Mureş precizează că nu vede rostul unor astfel de meserii în spitale, cu atât mai mult în perioada de criză.

cotidianul.ro

comentarii

de toth zoltan la 18 iulie 2010 - 21:37

daca medicii pot fi: patiseri, frizeri, gunoieri si tot felu de meseriasi, de ce sa nu fie posibila si inversa situatiei. nu e de mirare ca toti ministrii sunt total in afara posturilor pe care sunt pusi, cum ar fi inginer agronom pe functia de ministru al educatiei. deci ce sa se mai comenteze la ideea asta stralucita de a baga cofetari si frizeri in spitale. incet, incet trebuie sa le luam ca lucruri normale, deoarece intr-o tara de rahat ORICE E POSIBIL

de albinuta la 19 iulie 2010 - 05:47

bine spui zoli,mai ales acest ministru al sanatatii, din marghita, care pana la 26 ani vindea piese auto si apoi a facut o facultate la oradea;si pe cei care au diplome de facultati renumite ii tinem deoparte; poate acum ii va angaja ministrul cseke ca frizeri, sa aiba macar un salar bun.
poate ne mai gandim data viitoare pe cine votam

de Cha Du Ri la 19 iulie 2010 - 08:55

voi i-ati ales…pupatii undeva acuma

de toth zoltan la 19 iulie 2010 - 09:05

albinuta, la faza cu voturile eu nu pot sa am incredere in ele. am fost sa votez acum pt presedentie in 2009 cu o speranta mare ca se va schimba ceva, si uite ce o schimbare s-a facut, adica nimic. la votarile locale nici nu imi fac sperante ca actuala conducere sa nu mai fie :P. aaa si la chestia cu oameni in functii diferite cu scoli diferite, se poarta si la noi in consiliul local, deci si consiliul este unul cam de toata jena. pace voua

Lasati un comentariu