Şi ce dacă e vineri? Noi la piaţă asfaltăm !

• publicat la: 6 mai 2011
Şi ce dacă e vineri? Noi la piaţă asfaltăm !

Fără niciun comunicat prealabil pentru populaţie,cea mai circulată  arteră  în zi de vineri ,strada Ignişului, a fost închisă traficului pentru lucrări de asfaltare,astăzi ,vineri 6 mai 2011.Pentru cei care nu ştiu,în municipiul Carei zilele de luni şi vineri sunt zile de piaţă,zile în care vin comercianţi şi producători din toate  zonele limitrofe pentru a-şi valorifica produsele. În aceste zile, arterele din jurul pieţei sunt supraaglomerate.

Conform unor surse din Polţtia Comunitară,am aflat că societatea sălăjeană SC Construct SRL din Pericei, care efectuează aceste lucrări ar fi fost anunţată să programeze asfaltarea de pe strada Ignişului in orice altă zi inafară de luni şi vineri.In ciuda acestor avertismente, societatea respectivă nu a ţinut seama de precizările edililor,astfel că  strada Ignişului a fost necirculabilă  pe tot parcursul zilei de vineri.

Strada Cimitirului a fost sufocată de numărul mare de maşini care încercau să ajungă în apropierea pieţei de alimente,mai ales că acum este o perioadă propice aprovizionării cu trufandale şi răsaduri de sezon.Agenţii de la Poliţia Comunitară au făcut  cu greu faţă  la dirijarea traficului care, pe strada Cimitirului se desfăşura pe un singur sens, din cauza maşinilor parcate pe ambele margini ale carosabilului.

Comunicarea, dialogul bată-l vina,  reprezintă în continuare cuiul lui Pepelea din  administraţia careieana. Vă lăsăm în compania imaginilor care reflectă ,din păcate , prea puţin din situaţia creată vineri în jurul pieţei.

redacţia

comentarii

de Murphy la 6 mai 2011 - 13:15

Nem is kellene aszfaltozzanak. Vagy esik, vagy péntek van, vagy hétfő …. s különben is: (az a cikk még most íródik, amelyben) a minőséget elemészti a korrupció. :))

de loredana la 6 mai 2011 - 14:42

Este indiferent ca ce zi e macar se face ceva sa se poata trece cu masina pe strazi.In strada mea sunt gropi de metri si nu se face si stau in centru!

de ARNOLD la 6 mai 2011 - 16:33

A fost un dezastru! Inteleg ca trebuie asfaltate strazile Loredana,dar in zi de piata firma respectiva putea sa mearga foarte bine pe str.ta de exemplu sau pe alte strazi programate pentru aceste lucrari si nu in piata aglomerata cu masini
carute,tractare etc.unde nui cap vai de materia cenusie ,firma lui peste sau
asfaltatorii grabiti….

de anonim la 6 mai 2011 - 18:18

Deja sunteți cârcotașii, când nu asfaltează gropile „Vai îmi distrug mașina :-@ ” , când asfaltează ” Vai ca azi trebuia sa merg la piața sa îmi cumpăr șosete, și era drumul închis”……Insfarsit se face ceva…si nu sunteti mulțumiți !

de anonim la 6 mai 2011 - 18:19

Dezastru’ asta nu prea e…..străbateți voi orașul dimineața la 7:30 orașul…..atunci e dezastru’

de daciafan la 6 mai 2011 - 22:22

indiferent de cine ce-ar zice alegerea zilei de vineri pentru asfalarea strazii ignisului e o „capodopera”

de careian la 7 mai 2011 - 09:34

capodopera a prostiei afirmatiei tale daciafane.de parca alte drumuri de acces spre piata nu exista.ar trebui sa incerci sa scapi de gandirea ingusta de care dai dovada.si in alte orase mult mai mari ca ale noastre se intampla la fel .sa ne bucuram ca se face ceva si sa ne bucuram de rezultate.eu unul ma bucur.spre deosebire de alte zone macar aici vedem ca se fac drumuri.asa mai departe!

de REMARCA la 7 mai 2011 - 13:05

cei care postati sub numewle de careian va rog sa nu va erijati in purtatori de cuvant ai careienilor pe care nu ii reprezentati cu opinia voastra.si eu sunt careian si nu sunt de acord cu cele spuse de tine .nu numai ca ma deranjeaza dar ma si jignesc si refuz sa cred ca un careian poate fi asa tembel ca tine!!!!numai interesul te poate mana de la spate ca sa ajungi pana acolo incat sa crezi ca esti vocea orasului!ia du te tu si te bucura la strans de gunoaie macar sa faci o fapta buna daca nu potoi gandi altfel

de careian 2 la 7 mai 2011 - 16:02

pt remarca:daca cineva semneaza cu numele de careian nu inseamna ca scrie in numele tuturor locuitorilor nu poate zice ca este piscoltean daca el este din carei cred ca s-a inteles

de cititor la 7 mai 2011 - 16:53

ar trebui fiecare sa taca ! oricum se face ceva fata de aalte orase! si tu murphy ai putea invata romaneste ca inca traiesti in romania

de anonim la 7 mai 2011 - 17:50

Cat se poate de acord cu „cititor”..

de kovacs antal (puha) la 7 mai 2011 - 19:37

daca sunt gauri,de ce sunt gauri?!,daca se asfalteaza,de ce se asfalteaza?!,sa se asfalteze si in ziua de paste,numai sa se faca,cat mai multe strazi!!!,iar cui nu-i place….roiu…poate pleca….

de adi la 8 mai 2011 - 10:02

abia astept sa se infunde o canalizare…..
toate canalizarile sunt astupate,atunci vreau sa vad
astia asa fac ca si cum ar plinge un copil ca ii e foame si tu il indopi pina crapa…asa fac astia
nu conteaza cum si cand ….A TI VRUT ASFALT…????ASFALT AVETI…PESTE TOT SI ORICUM…nu conteaza

de adi la 8 mai 2011 - 10:04

puha,
stai linistit ca c sau fara asfalt.tot pleaca..in fiecare an in oras sunt cu 1-2 mii mai putin,in 5 an suntem comuna
la c saracie e…in oras

de kovacs antal (puha) la 8 mai 2011 - 11:24

nu se va infunda,pt ca dupa cum se vede si pe agoston,se pun capace noi!adi,nu fii tu asa sigur de plecare……

de gigel la 8 mai 2011 - 13:40

va ramane tiganimea, ca aia se inmultesc

de kovacs antal (puha) la 8 mai 2011 - 14:41

gigel ai dreptate….

de daciafan la 8 mai 2011 - 18:36

careian esti un ipochimen ignar

de adi la 8 mai 2011 - 21:48

PUHA

nu vorbesc de capacele de pe margine drumului,ci de cele de pe mijlocul drumului….acolo e canalizarea,alea nu le mai schimba ca nu mai stie nimeni unde au fost..
alea de pe margine e altceva
si oricum despre oricare vorbim ,trebuie schimbate sau ridicate inainte de asfaltare,,asta e regula…
cam ca si cand te stergi si apoi faci o treaba…
dar la noi,merge…la cata sare cu nisip se arunca iarna pe drumuri in oras,la primavara vor fi praf

de careian la 9 mai 2011 - 03:13

am dreptul la opinie, remarca.nu am pretins niciodata ca vorbesc in numele tuturor,dar mi se pare usor exagerat articolul.in loc sa ne bucuram ca se asfalteza,gasim nod in papura.in legatura cu interesul meu,ai dreptate-ma bucur ca voi putea circula pe drumuri mai buneca ca de altfel multi alti careieni.asa ca nu-mi rastalmaci cuvintele,nu-mi atribui merite pe care nu le am si permite-mi sa ma semnez cum vreau eu,ca doar e democratie.

de kovacs antal (puha) la 9 mai 2011 - 05:36

adi,canalizarea asfatului este cea de la margine!!!!!,iar cel de la mijloc este canalizarea caselor,care va fi ridicata pana la nivelul asfaltului nou!!!s-a facut schita cu fiecare capac de canalizare,eu am vazut cu ochii mei!!!

de oliko la 9 mai 2011 - 06:02

…oricum pare destul de haotic actiunea asta de asfafltare, sunt tare pesimist…
ce va fi cu trotuarul, cu parcarile, si cu canalizarea????

de cititor la 9 mai 2011 - 08:32

tocmai ai primit raspunsul oliko.nu vad sensul intrebarii tale atunci.le vrem pe toate deodata?hai sa nu fim chiar penibili.actiunea de asfaltare e binevenita si asteptam sa vedem restul.

de daciafan la 9 mai 2011 - 13:10

„iar cel de la mijloc este canalizarea caselor,care va fi ridicata pana la nivelul asfaltului nou!!!”

cu alte cuvinte dupa marea asfaltare urmeaza actiunea cartitza,adica din 20 in 20 de metri drumul proaspa asfaltat va fi spart in vederea descoperii capacelor de canal si aducerii lor la nivel

daca am inteles gresit va rog sa ma corectati

de adi la 9 mai 2011 - 19:43

puha
asfaltul nu are canalizare….
cea de pe margine se cheama canalizare pluviala si strange apa de pe drum atunci cand ploua
si cea de pe mijloc este cea menajera care vine din case
iar bordurile in multe locuri sunt acoperite de asfalt ,asa ca apa de pe sosea nu mai merge in cea pluviala ,ci direct in curtile oamenilor
si caminele sau cum zic unii capacele,este regula..se ridica inainte de asfaltare,poti intrebe pe cine vrei care se pricepe

de cititor la 10 mai 2011 - 07:51

adi daca stii atatea de ce nu finantezi primaria sa facceva bun?
dupa parerea ta nu dai bani nu contribui taci
la sate unde nu sunt canalizari nimik?
cum se descurca oamenii var trebui un primar care sa nu faca nimik pt oras poate atunci ati fi multumiti

de radu la 10 mai 2011 - 08:54

cititorule, nu inseamna ca daca stii sa citesti si intelegi ceva.vrei sa ne faci sa credem ca kovacs a dat cumva bani la primarie?mai degraba invers,dupa cum am citit din actele ce s-au publicat.in primul rand primaria foloseste si cheltuie bani publici,din taxele si impozitele platite de cetateni asa ca nu ne este totuna cum sunt cheltuiti.nu cred ca tu iti cumperi costum din piata dar platesti pe el un pret de Armani,si nici nu cred ca mergi in concediu la felix sau szoboszlo cu bilet la pret de Mallorca.nimeni nu este impotriva lucrarilor asa cum rau ai inteles sau ,de fapt incerci aici sa agiti spiritele cu …talentul tau la scris in limba romana.

de adi la 10 mai 2011 - 19:29

cititor

atata timp cat imi platesc impozite pe casa pe masina si pe salar,amenzi de circulatie,bani care merg acolo,intelegi?
deci nu cred ca trebuie sa fac si donatii…ca sa aiba altii ce toca
sau cum te ai gandit sa o finantez altfel,decat prin a plati taxe si impozite,a?

Lasati un comentariu