Cupa Pompierilor 2011

• publicat la: 29 august 2011
Cupa Pompierilor 2011

Cu ocazia Zilei Pompierilor din data de 13 septembrie ,ISU Someş organizează o competiţie sportivă denumită Cupa Pompierilor 2011 ,ce se va desfăşura pe parcursul a 15 zile,incepând cu 30 august .

Concursul va include mai multe probe, şah,fotbal,tenis de masă şi  bowling  la care s-au inscris echipe  din instituţiile aflate in subordinea MAI,ale Administratiei Publice Locale  precum şi ale reprezentanţilor mass-media.

Proba de debut a competitiei va fi   cea de Tenis de Masă,ce are ca loc de desfăşurare  Sala de Tenis de la stadionul Olimpia,marţi 30 august incepând cu orele 9,00.  Fiecare lot va prezenta câte o echipă formată din 2 jucători.

Miercuri,31 august va fi ziua rezervată sportului cu balonul rotund,locul de desfăşurare fiind Clubul Campionii din Satu Mare.Echipele vor fi impărţite in două grupe,prin tragere la sorţi.

In faza grupelor,fiecare echipă  va juca cu fiecare (sistem turneu). Echipele vor fi formate din 5 jucători (4+1) de la fiecare lot plus un număr nelimitat de rezerve.

Se va juca o repriză de 15 minute şi este permis un număr nelimitat de schimbări în timpul desfăşurării meciului .

Clubul UNIO va găzdui joi,1 septembrie competitia de şah,pe echipe,fiecare institutie având dreptul de a participa cu 2 concurenţi.

In data de 8 septembrie,de la orele 12,00  competitorii işi vor dovedi abilităţile la Bowling,in sala destinată acestui sport,de la Restaurantul Daemi.Loturile vor prezenta câte o  echipă formată din 2 concurenţi – comandant (şef) şi locţiitor (adjunct) iar in situaţia in care aceştia lipsesc vor fi înlocuiţi cu cadre (personal) din comanda unităţii (instituţiei).Va avea loc o singură manşă, conform regulamentului intern de la sala de Bowling.

Clasamentul general se va întocmi acumulându-se punctele obţinute de fiecare lot în parte,pe probe.

redacţia

Lasati un comentariu