Vama din Sanislău se deschide vineri şi sâmbătă

• publicat la: 18 august 2011
Vama din Sanislău se deschide vineri şi sâmbătă

Conform prevederilor din documentele bilaterale încheiate de România cu Republica Ungară, în zilele de 19 și 20 august, Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră Satu Mare împreună cu autoritățile de frontieră maghiare, organizează deschiderea temporară a doua puncte de trecere a frontierei:

1. Punctul de trecere a frontierei între localitățile Oar (județul Satu Mare) și Csenger (R.Ungară), la semnul de frontieră L 86, pe digul stâng al râului Someș, în data de 19.08.2011, între orele 09.00 – 21.00 (ora României), pentru participanții la Târgul organizat de Primăria localității Csenger, cu ocazia sărbătorii religioase ”Sfântul Sigismund”;

2. Punctul de trecere a frontierei între localitățile Sanislău (județul Satu Mare) și Omboly (R.Ungară), la semnul de frontieră K 30, în perioada 20.08.2011, ora 13.00 – 21.08.2011, ora 01.00 (ora României), cu ocazia zilelor comunei Omboly.

Controlul trecerii frontierei în punctele menționate se va efectua în comun cu autoritățile maghiare, pe teritoriul Ungariei.

Participanții la traficul de frontieră vor fi cetățeni ai Uniunii Europene, cu domiciliul în localitățile de frontieră învecinate din România și Ungaria iar trecerea peste frontieră se va face pe baza documentelor valabile de călătorie.

sursa  IJPF

Lasati un comentariu