Accident mortal la Căuaş

• publicat la: 25 noiembrie 2011
Accident mortal la Căuaş

În această dimineaţă,pe raza comunei Căuaş s-a petrecut un accident de circulatie deosebit de grav,in jurul orei 6,30 dimineaţa.

Aflat la volanul unei Dacii Logan,Alin Bicăzan de 28 de ani ,din Carei,a adormit la volan şi a intrat cu maşina intr-un copac de unde maşina a ricoşat apoi pe partea carosabilă a drumului.

Tragedia constă in faptul că şoferul a decedat pe loc.Decesul nu a survenit în urma accidentului de maşină ci acesta a fost călcat de un TIR.

După ce persoana care il insoţea pe sofer l-a scos pe acesta din maşină şi l-a aşezat pe marginea drumului,inafara carosabilului,un TIR care nu a observat decât târziu Dacia Logan( pe fondul vizibilităţii reduse) ,incercând să o ocolească a trecut peste şoferul intins in aşteptarea unui ajutor.Conducătorul TIR-ului era din Cluj.

Menţionăm că in zona  conditiile meteorologice au ingreunat traficul in cursul diminetii,ceaţa densă creând probleme şoferilor din trafic.

redactia

comentarii

de sincere condoleante la 26 noiembrie 2011 - 06:42

SINCERE CONDOLEANTE familiei greu incercate!Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

de gia la 29 noiembrie 2011 - 17:48

condoleante …dar tiru respectiv era grabit ca avea marfa de contrabanda si de aia nu a vazut era plin cu SCANDURI si sa nu fie oprit de politie se grabea la dep de pe TIREAMULUI..?dk nu avea viteza mare putea sa evite accidentu era ceata mare de ce a circulat cu VITEZA ..?

Lasati un comentariu