Decernarea premiilor concursului dedicat Zilei Naţionale

• publicat la: 29 noiembrie 2011
Decernarea premiilor concursului dedicat Zilei Naţionale

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Direcţia de Cultură din cadrul Primăriei Carei a lansat un concurs de poezie și desen pentru tinerii pasionați de poezie și artă, având ca temă  dragostea de ţară și istoria poporului român și adresându-se elevilor din şcoli şi licee.

Astfel, pe adresa Bibliotecii Municipale Carei au sosit 68  poezii și peste 96  desene care urmează să fie jurizate până de Ziua Națională. Două dintre cele mai frumoase poezii vor fi recitate însuși de autori, joi 1 decembrie, în cadrul manifestărilor organizate la Monumentul Ostașului Român, iar desenele vor fi expuse la casa Comunitară Sf. Ladislau din Carei și vor putea fi vizionate înainte și după spectacolol omagial din aceeași zi, de la ora 16.

Premiile, care constau în cărți și diplome, vor fi expediate câștigătorilor la unitățile școlare unde studiază. Direcția de Cultură și Biblioteca Municipală intenționează să editeze o broșură cu toate poeziile patriotice scrise de tinerii careieni.

Direcția de Cultură îi felicită pe această cale pe toți cei care s-au înscris în acest  concurs pentru calitatea materialelor expediate și mulțumește cadrelor didactice și mass media pentru implicarea lor în acest proiect derulat în premieră în Carei.

comentarii

de dorel la 2 decembrie 2011 - 19:52

felicitari copiilor

Lasati un comentariu