JAZZ ROCK FIESTA 2011 la Carei!

• publicat la: 23 noiembrie 2011
JAZZ ROCK FIESTA 2011 la Carei!

Sâmbătă, 26 noiembrie 2011, începând cu ora 19, la Casa Comunitară Sf. Ladislau din Carei, Centrul Cultural și Fundația Say Yes prezintă concetul Jazz Rock Fiesta 2011.

În deschidere va evolua trupa careiană Nu Jazz Agents cu o medie de vârstă de 16 ani, alcătuită din trei tinere talente ale muzicii careiene: Enyedi Bálint, Georgescu Marius și Putovits Ábel și îndrumată de pianistul Enyedi Zsolt. Trupa, care ființează de la  începutul anului, va prezenta un program de jazz-rock electronic.

Concertul va continua cu recitalul de percuție ale celebrilor Csarey Csaba și Pintea Cristian, care au pregătit un program de excepție pentru cunoscătorii muzicii.

Invitații speciali sunt membrii grupului Special Providence din Budapesta, reprezentanți ai stilului power-jazz-rock, cu mai multe materiale muzicale la activ, editate de case de discuri importante și cu experiența unor turnee și concerte în mai multe orașe europene.

Un concert de două ore care se adresează tuturor categoriilor de vărstă și care prezintă publicului iubitor de muzică mai multe genuri de jazz-rock de calitate.

Biletele costă 10 lei pentru elevi și 15 lei pentru adulți și pot fi procurate la fața locului.

Nu uitaţi de concertul de  colinzi susţinut de Ştefan Hruşcă, vineri,2 decembrie,de la orele 17,00 .Biletele se pot procura de la Centrul Cultural din Carei,zilnic între orele 9-14,00,preţul unui bilet fiind de 30 lei. Spectacolul va avea loc la Sala Comunitară Sf.Ladislau( fostul 9 mai) iar intrarea se va face în limita locurilor disponibile.

Informaţii suplimentare şi procurări de bilete la  tel 0745-935 207

redactia

Lasati un comentariu