Concert de jazz-rock cu trupa JazzTenso

• publicat la: 6 decembrie 2010
Concert de jazz-rock cu trupa JazzTenso

Centrul Cultural al Municipiului Carei invită toţi iubitorii de muzică, duminică, 12 decembrie 2010, cu începere de la ora 19, la un concert special  de jazz-rock şi jazz-fusion cu trupa In JazzTenso.

Proiectul In JazzTenso (care are la bază trupa In Extenso) a fost prezentat pentru prima dată publicului larg în cadrul SamFest Jazz 2010, iar mai apoi în Olanda şi propune un program de piese ritmate şi melodice de jazz-rock, din repertoriul unor trupe şi muzicieni precum Mezzoforte, SpyroGira, Billy Cobham, Herbie Hancock etc, precum şi prelucrări a unor teme cunoscute din jazzul modern.

În echipa ce va evolua sub numele In Jazztenso  figurează percuţionistul Cserey Csaba,  pianistul Puiu Bărnuţiu şi solistul vocal Dumitru Ipate din Satu Mare, bateristul Szucs Jozsef , bass-istul Bogdan Georgescu şi Enyedi Zsolt la sintetizatoare din Carei precum şi chitaristul Goth Mihai din Baia Mare. Ei au pregătit special pentru acest prilej un program de piese ce pot fi asezonate fuziunii jazz rock, majoritatea pieselor fiind instrumentale.

Spectacolul, care reprezintă un cadoul muzical de sărbători pentru toţi careienii, va avea loc la casa Comunitară Sfântul Ladislau (fostul club 9 Mai) din Carei, cu începere de la ora 19. Biletele se pot procura la faţa locului şi costă 10 lei. Durata concertului este de 80 de minute.

redactia

Lasati un comentariu