Locuri de muncă vacante şi Bursa locurilor de muncă pentru deţinuţi

• publicat la: 16 noiembrie 2011
Locuri de muncă vacante şi Bursa locurilor de muncă pentru deţinuţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare organizează in data de 9 decembrie, incepând cu ora 10.30 o bursă a locurilor de muncă la nivelul penitenciarului. Această bursă are rolul de a facilita reintegrarea persoanelor private de libertate in piaţa muncii.

Astfel,in data de 9 decembrie,la penitenciarul Satu Mare mai multi angajatorii isi vor prezenta oferta locurilor de muncă, vor discuta cu persoanele private de liberate si vor selecta dintre aceştia viitori angajaţi. In momentul de faţă in Penitenciarul Satu Mare se află 25 de persoane private de libertate care au absolvit anul acesta cursuri de calificare organizate de AJOFM sau in cadrul unor proiecte cu finanţare externă in domeniile crescători de animale, tâmplari, confecţioneri piele şi inlocuitori, tapiţer, tinichigiu auto, lăcătuş mecanic, muncitori necalificati.

Cu această ocazie conducerea Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Muncă Satu Mare face un apel către toţi angajatorii să comunice locurile de muncă vacante. Acest tip de bursă este la a doua editie, pentru prima dată fiind organizată in anul 2010.

In judetul Satu Mare, pentru saptamana in curs ,conducerea institutiei anunţă un număr de 111 locuri de munca vacante dintre care 99 se adreseaza persoanelor cu studii medii, 3 pentru cei cu studii superioare si 9 pentru cei fara calificare.

Cele mai multe locuri de munca sunt disponibile pentru cei care isi doresc să ocupe un loc de muncă ca slefuitor, lustruitor, confectioner-asamblor articole din textile sau tâmplar mecanic la croit si dimensionat.

In reteaua EURES sunt disponibile 46 de locuri de muncă pentru asistenti medicali, stagiar-lucrator calificat in ferme de crestere a animalelor;sere; ferme de cultivare legume/fructe, Inginer specialitate toleranta distrugere, ingineri de proiectare aerostructuri, responsabil transport / logistica, medic recuperare medicina fizica sau medic neurolog, manager de restaurant intr-un restaurant francez la Perla in Quatar si altele.

sursa tv1sm

comentarii

de IO mircea la 17 noiembrie 2011 - 13:09

SI PRIMARU DIN CLUJ PARTICIPA?????????

de IO mircea la 17 noiembrie 2011 - 13:10

SAU POATE SORIN OVIDIU URAGANU(VANTU)

Lasati un comentariu