Cânt de bucurie şi de veselie la Biserica Sf.Anton

• publicat la: 20 decembrie 2011
Cânt de bucurie şi de veselie la Biserica Sf.Anton

Colinde inchinate cu bucurie şi cu mare veselie in cinstea Naşterii Mântuitorului  au răsunat in cursul serii de duminică la Biserica Sf.Anton din Carei.

De la cei mai mici copii şi până la octogenarii acestei parohii, cu mic cu mare,toţi impreună au  pregătit din timp,cu dăruire,un frumos program de dansuri,scenetă şi cântece pentru a celebra  Naşterea  lui Iisus.

Glasuri cristaline de copii au  recitat frumoase poezii,fetiţe costumate în îngeraşi au închinat dansul lor Sfintei Sărbători.

În faţa altarului,în ieslea încropită de organizatori,au prins viaţă mare parte din  personajele biblice care au asistat la naşterea Mântuitorului de către Fecioara Maria.

Au contribuit prin strădania la reuşita spectacolului surorile din Congregaţia Maicii Domnului,alături de pr.Cristinel Balan,pr.Daniel Iacob şi fratele Virgil.

Cei prezenţi au avut posibilitatea să  asiste la un recital de colinzi interpretate de către corul parohiei,sub directa îndrumare a pr.Daniel Iacob.

Oaspeţii au apreciat prestaţiile tuturor celor implicaţi în momentele artistice prin vii aplauze.

Dela eveniment nu a lipsit nici Moş Crăciun,încărcat cu daruri pentru toţi copii cuminţi şi care a ascultat cu mare atenţie toate poeziile şi cântecele cu care „micii actori ” au încercat să îl impresioneze.

„O ,ce veste minunată” a  răsunat la finalul activităţii de dumincă,colindul fiind cântat de toţi cei de faţă.

Parohul bisericii Sf Anton,pr.Cristinel Bălan,aduce pe această cale mulţumiri tuturor celor care au contribuit la buna desfăşurare a spectacolului sau au susţinut sacul lui Moş Crăciun.

redactia

foto: Rareş Găzdag

Lasati un comentariu