Colinde la Asociaţia Werdnig Hoffman

• publicat la: 18 decembrie 2011
Colinde la Asociaţia Werdnig Hoffman

Seara de sâmbătă 17 decembrie a fost pentru Asociaţia Werdnig Hoffman o seară deosebită,in care membrii asociaţiei, alături de invitaţii lor  au făcut un scurt bilanţ al anului ce se va incheia in curând şi au colindat impreună in aşteptarea Crăciunului.

Au fost prezente peste 45 de persoane,membrii asociaţiei, voluntarii asociaţiei dar şi  invitaţi care pe parcursul intregului an au fost alături de asociaţia Werdnig Hoffman.

Preşedintele asociaţiei, Robert Vereş,  a prezentat activităţile şi realizările de pe parcursul acestui an precum şi dorinţele si obiectivele asociaţiei pentru anul care urmează .

Au colindat tinerii de la Parohia „Sf Andrei” impreună cu voluntarii asociaţiei Werdnig Hoffman, dar şi impreună cu toţi cei prezenţi . Scopul acestei reuniuni a fost de schimb de impresii şi impărtăşiri de amintiri de pe parcursul intregului an.

După colinde,voluntarii au impărţit mici pacheţele de Crăciun printre membrii asociatiei, deoarece luna Decembrie e luna cadourilor . La terminarea impărţirii pachetelelor, şi voluntarii au primit mici cadouri in semn de multumire pentru devotamentul de care au dat dovadă pe parcursul ultimei perioade. După celebra „fotografie de grup” toţi participanţii au fost invitaţi la  un modest bufet suedez. Preşedintele asociatiei doreşte şi prin aceasta cale să mulţumească autorităţilor locale, autorităţilor judeţene  şi celor care ne-au fost alături, şi le doreşte un Crăciun fericit şi un An Nou plin de bucurii!

Asociaţia Werdnig Hoffman vă doreşte un Crăciun Fericit şi un An Nou plin de impliniri şi realizări!

comentarii

de careian la 18 decembrie 2011 - 21:16

Bravo Robert! Un exemplu pentru multi tineri fizic sanatosi dar plictisiti de viata…prea buna.Citesc cu placere de fiecare data despre evenimentele pe care le organizati si va admir tenacitatea.

de Robert la 19 decembrie 2011 - 17:08

Multumesc frumos! Incercam sa facem cat mai multe lucruri si sa mai imbunatatim calitatea vietii persoanelor cu o dizabilitate fizica la nivel local. Iar despre tineri pot zice doar ca eu am incredere in ei, dovada sunt tinerii nostrii voluntari de la asociatie,daca ii implici atunci sunt extraordinari!

Lasati un comentariu