Un nou accident

• publicat la: 15 decembrie 2011
Un nou accident

Un nou accident de circulaţie a avut loc astă-seară,in jurul orei 18,00, in Carei.Pe fondul vremii nefavorabile,cu precipitaţii abundente,un pieton ce traversa pe trecerea de pietoni din imediata apropiere a bisericii romano-catolice Sf.Spirit de pe b-dul 25 Octombrie a fost lovit de un şofer de taxi, se pare destul de grăbit. Pietonul era un bărbat trecut de 60 de ani.Potrivit celor declarate de şofer,accidentul a fost cauzat de neatenţia pietonului pe fondul vizibilităţii reduse.

Deşi distanţa până la unitatea spitalicească  careieană este redusă,maşina Salvării a sosit cu intârziere,solicitată fiind atât de şoferul de taxi implicat in accident cât şi de martorii prezenţi la faţa locului.

Ploaia şi frigul au agravat starea pietonului accidentat şi intins pe carosabil in aşteptarea echipajului de prim-ajutor.Nu este prima dată când Salvarea soseşte cu întârziere, de remarcat fiind şi situatia in care elevei de la liceul din apropierea spitalului i s-a facut rau şi a leşinat la ora de sport,trebuind să aştepte peste 20 de minute până când a sosit echipajul sanitar.

redactia

Lasati un comentariu