Şcoala Altfel-învăţăm şi ne distrăm

• publicat la: 9 aprilie 2012
Şcoala Altfel-învăţăm şi ne distrăm

In săptămâna „SCOALA ALTFEL”,elevii claselor V A, VI A, si VII B,ai Scolii cu Clasele I-VIII Nr 1 din Carei, alături de diriginţii lor(Oşan Florentina, Mihali Agneta şi Biro Monica) si profesorii insoţitori (Demian Doina şi Botan Marius) au organizat o serie de  activităţi atractive .

O excursie tematică la Grădina Zoologică din Ungaria, Niregyihaza a avut loc  în cursul zilei de luni. Scopul vizitei a fost familiarizarea elevilor cu elementele de floră si faună exotică si nu numai.Aceştia au fost impresionaţi de diversitatea speciilor din mediile oceanic, subteran şi terestru.

În cursul zilei de marţi au fost vizitate  Muzeele de Paleontologie şi Mineralogie din Cluj-Napoca ,urmărindu-se  apoi o proiecţie speciala având ca  temă protecţia mediului inconjurător si importanţa fondului forestier in viaţa comunităţii.

Miercuri, in a treia zi de activităţi  propuse, elevii au fost implicati in competiţii sportive, au făcut matematică distractivă şi au organizat „Ziua culturii maghiare”.

Joi,elevii  clasei a VII-a B a câştigat campionatul şcolii la fotbal,desfăşurat în curtea instituţiei, clasa V A a participat la  activităţi de ecologizare in cartierul Republicii iar elevii clasei VI A şi-au susţinut colegii care s-au inscris la concursul organizat de clasa a VIII A ”Elevii au talent”.

„Săptămâna altfel”  s-a încheiat cu  ”Mâini dibace”, activitate în care copii au avut posibilitatea să deprindă diferite tehnici de realizare a ornamentelor  cu specific pascal si de primăvară.

redacţia

Lasati un comentariu