ZOO PET FAIR şi TRANSILVANIA HUNTING & FISHING FAIR

• publicat la: 18 April 2012
ZOO PET FAIR şi TRANSILVANIA HUNTING & FISHING FAIR

ZOO PET FAIR, primul târg complex de specialitate din România – care se desfăşoară la Cluj Napoca – a ajuns la editia a 3-a si are ca obiectiv principal promovarea si vânzarea de hrană, accesorii, produse si servicii profesionale pentru câini, pisici, porumbei, păsări exotice, păsări de apartament, păsări de apă cavia, chincila, peşti de acvariu si de iaz, cai, acvaristică, amenajări de lacuri, iazuri si grădini.

Editia 2011 a fost vizitată de peste 15000 de persoane care au apreciat atât participarea expozantilor, exponatele – produse si servicii prezentate – cât si manifestările conexe care au insotit această editie.

Târgul “ ZOO PET FAIR 2012 ”, editia a III-a oferă iubitorilor de animale o excelentă ocazie de informare, de schimb de experienţă , consultanţă , achizitie de produse si utilizare de servicii de inaltă calitate si performanţă.

Transilvania Hunting & Fishing – TH&F – este cea mai mare manifestare expozitionala din Centrul si Nord–Vestul Romaniei, o regiune cu un deosebit potential de pescuit sportiv, vânătoare si activităţi outdoor de agrement si sporturi extreme, cu mii de pasionati ai acestor sporturi.

Programul manifestărilor conexe:

Pe toata perioada desfasurarii expozitiei:

- Expozitie de pasari exotice / pasari de apa

- Expozitie de porumbei / animale de blana

- Catei pentru adoptie

Sambata, 21 aprilie 2012:

- Mega-Parada raselor canine (prezentarea a peste 50 de rase canine)

- Demonstratie de dresaj

- Demonstratie de echitatie – intre orele 14.00-15.00

- Concurs cu si pentru public : Cea mai frumoasa “corcitura” a Clujului

Duminica, 22 aprilie 2012

Intre orele 7.00 – 15.00 are loc cel mai mare targ “INSTANT ZOO MARKET” – Piata pentru vanzare/cumparare de animale de companie, caini, pisici, iepuri, cavia, pasari exotice, pasari de apartament, pasari de curte, porumbei, pesti de acvariu si pesti de iaz, plante ornamentale, flori de sezon, arbuşti.

Lasati un comentariu