5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi

• publicat la: 22 mai 2012
5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi

ANAF execută silit Televiziunea Româna. Agenția Națională de Administrare Fiscală a început procedurile de executare silită împotriva Societății Române de Televiziune pentru datorii totale de 272 de milioane de lei.

wall-street.ro:Ce se intampla daca Grecia iese din zona euro? O tragedie explicata pas cu pas. Grecia,in afara zonei euro – un scenariu din ce in ce mai probabil in contextul ultimelor evolutii din pietele financiare. Ce s-ar intampla in sistemul financiar european in momentul in care statul elen ar parasi efectiv uniunea monetara?

zf.ro: Facebook s-a prăbuşit cu 11% pe bursă, în a doua zi de tranzacţionare. Zuckerberg pierde peste 2 mld. de dolari din avere în doar 3 zile. Acţiunile Facebook s-au prăbuşit în prima zi de tranzacţionare a saptamanii, fără sprijinul subscrierilor din partea companiei, provocând investitorilor pierderi de până la 25%, scrie Reuters.

dailybusiness.ro: All inclusive pe litoralul romanesc pentru turistii germani. Thomas Cook Neckermann revine dupa sase ani in Romania si incheie contracte cu mai multe hoteluri de pe litoral in sistemul all inclusive, solicitat de turistii germani, printre acestea numarandu-se unitati detinute de oamenii de afaceri Josef Goschy si George Copos.

business24.ro: Ambasadorul SUA vrea sa ne convinga de beneficiile gazelor de sist. Daniel Chitoiu, ministrul Economiei, a avut vineri o intrevedere cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark H. Gitenstein si Richard Morningstar, ambasador special pentru probleme de energie in regiunea Eurasia.

capital.ro: ANAF execută silit Televiziunea Româna. Agenția Națională de Administrare Fiscală a început procedurile de executare silită împotriva Societății Române de Televiziune pentru datorii totale de 272 de milioane de lei.

sursa money.ro

Lasati un comentariu