Cu toporu’ la plimbare

• publicat la: 28 mai 2012
Cu toporu’ la plimbare

Poliţiştii de siguranţă publică din Carei au depistat în timpul patrulării în aria de competenţă teritorială, un bărbat de 48 de ani, din localitate, care avea asupra sa un topor.

Având în vedere faptul că bărbatul a fost identificat în incinta unui local, deci un loc public în care portul unui asemenea obiect pune în primejdie ordinea şi liniştea publică ori integritatea fizică a persoanelor, pe numele acestuia, Iuliu S., poliţiştii au întocmit dosar penal pentru port ilegal de armă albă.

Evenimente rutiere

Un tânăr şofer de 27 de ani şi două pasagere dintr-un autoturism au fost accidentaţi uşor în urma unui eveniment rutier înregistrat ieri, 27 mai a.c., între localităţile Tăşnad şi Căuaş.

Poliţiştii rutieri din Tăşnad, ce au efectuat cercetarea la faţa locului, au stabilit că bărbatul de 27 de ani, identificat în persoana lui R. Laurenţiu, din Căuaş, conducând autoturismul pe DN 1 F, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi lovind un plop de pe marginea drumului.

În urma impactului conducătorul auto şi două pasagere cu vârste de 16 şi 19 ani, au suferit leziuni uşoare, constatându-se totodată în urma testării cu aparatul etilotest că şoferul nu consumase alcool înainte de a urca la volan.

Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor concrete de producere a accidentului.

Lasati un comentariu