Demisie în bloc la Guvern

• publicat la: 3 mai 2012
Demisie în bloc la Guvern

Toţi secretarii de stat şi consilierii fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu demisionează înainte de venirea lui Ponta la şefia Executivului.

Toţi consilierii şi secretarii de stat din aparatul de lucru al lui Mihai Răzvan Ungureanu demisionează din funcţie, urmând să elibereze posturile până la instalarea noului Guvern, au dezvăluit agenţiei Mediafax, surse oficiale.

„S-a considerat că aşa este normal, ca toţi consilierii şi secretarii de stat din aparatul de lucru al prim-ministrului Ungureanu să demisioneze şi să elibereze posturile până la sosirea la Palatul Victoria a premierului desemnat Victor Ponta”, au arătat sursele.

Andreea-Paul Vass a anunţat deja că i-a cerut lui Ungureanu eliberarea din funcţia de consilier de stat pe probleme economice.

Majoritatea consilierilor şi secretarilor de stat din aparatul de lucru al premierului lucrează în Palatul Victoria din mandatul fostului prim-ministru Emil Boc, la care se adaugă şi consilieri numiţi personal de Ungureanu.

sursa ziuaveche

comentarii

de Horia Mărieș la 3 mai 2012 - 10:52

Stirea cea mai de groază a zilei ! Beaking News ! Joi, 03 Mai 2012 08:00

UDMR se desfiinţează: „După atâţia ani la guvernare, nu mai ştim să fim în opoziţie”

Kelemen Hunor a anunţat azi că UDMR se desfiinţează. „Acum că am ieşit de la guvernare, după atâţia ani de nici nu-mi mai amintesc când am fost ultima dată în opoziţie, nu mai avem nici un motiv să continuăm. Adineaori am vorbit cu Attila Verestoy, era dărâmat că nu facem parte din noul guvern. Săracu’, zicea că n-a mai defrişat nimic de câteva zile, atât e de supărat”, şi-a început conferinţa de presă liderul UDMR.

„Oamenii care au mai prins perioada în care făceam opoziţie fie au plecat din partid, fie sunt prea bătrâni. Partidul nostru e gândit să fie la guvernare în absolut orice condiţii, nicidecum să fie în opoziţie. Chiar şi o guvernare alături de PRM este mai de dorit decât să facem parte din opoziţie”, a explicat Kelemen Hunor.

Acesta a adăugat că toţi colegii săi sunt liberi să negocieze trecerea la unul din partidele care sunt acum la guvernare: „Aş fi absurd să le cer să renunţe la politică după ce desfiinţez partidul. Nu, ei trebuie să fie la guvernare din partea oricărui partid, unde să-şi reprezinte interesele personale şi, dacă mai e loc, interesele maghiarilor”.

sursa: timesnewroman

http://www.timesnewroman.ro/politic/7159-udmr-se-desfiinteaza-dupa-atatia-ani-la-guvernare-nu-mai-stim-sa-fim-in-opozitie

Lasati un comentariu