Ziua Copilului la Casele de tip Familial

• publicat la: 31 mai 2012
Ziua Copilului la Casele de tip Familial

Pentru a fi cât mai bine marcată Ziua Internaţională a Copilului şi Ziua Parinţilor şi Copiilor D.G.A.S.P.C. Satu Mare va desfăşura o serie de activităţi.

În data de 1.06.2012,DGASPC Satu Mare va organiza o activitate comună intitulată “ Zâmbeste, eşti copil!”,  la care vor participa atât copii din asistenţa maternală cât şi copiii din Case de Tip Familial.

Cu ocazia acestei acţiuni culturale vor avea loc activităţi specifice zilei de 1 iunie, în colaborare  cu echipe de animatori culturali profesionişti.

În perioada 01.06.-03.06.2012, în Centrele de plasament “ Roua “  Hurezu Mare şi “Floare de Colt” Halmeu precum şi la Complexul de Case “ Violeta” ,  “ Andreea” şi “ Speranţa” din municipiul Carei, vor avea loc activităţi specifice zilei de 1 iunie, sub genericul “Ziua Porţilor Deschise”,  la care vor participa părinţi şi reprezentanţi ai unităţilor de învaţământ, cu care DGASPC Satu Mare are încheiate convenţii de colaborare.

Pentru a marca ziua de 1 iunie, în data de 28 mai, 200 de copii din sistemul de protecţie a copilului au participat la vizionarea piesei de teatru “Albă ca zapada”, acţiune organizată cu sprijinul Teatrului de Nord Satu Mare.

Menţionăm faptul că la aceste acţiuni culturale vor participa reprezentanţi ai ONG-urilor, oficialităţi ale administratiei publice locale, reprezentanţi ai presei, părinţi, profesori, asistenţi maternali şi alţi invitaţi.

Lasati un comentariu