Braconaj cinegetic

• publicat la: 16 decembrie 2012
Braconaj cinegetic

În data de 14.12.2012, între orele 10 – 13, poliţiştii din cadrul posturilor de poliţie comunală Sanislău şi Ciumesti, în cooperare cu lucrători din cadrul AVPS Foieni, au efectuat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea braconajului cinegetic, pe fondul de vânătoare de pe raza comunei Sanislău.

Cu această ocazie a fost prins în flagrant C. Zoltan de 18 ani care, în scopul prinderii vânatului, amplasase ilegal mai multe laţuri din sârmă confecţionate artizanal, într-unul dintre acestea fiind prins un fazan.

Prejudiciul cauzat fondului de vânătoare, în valoare de 160 de lei, a fost recuperat şi restituit unităţii prejudiciate.Autorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj.

 

În data de 14.12.2012 poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunală Turţ au fost sesizaţi despre faptul că, în perioada 03 – 05.12.2012, persoane necunoscute au tăiat şi sustras fără drept de pe un teren cu vegetaţie forestieră situat pe raza comunei, un număr de 9 arbori de esenţă fag de diferite dimensiuni, cauzând un prejudiciu în valoare de 4800 lei.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti a fost identificat autorul în persoana lui F. Grigore de 19 ani. Acesta este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori şi furt din fondul naţional forestier.

 

 

Lasati un comentariu