Se fură şi îngrăşământ chimic

• publicat la: 10 ianuarie 2013
Se fură şi îngrăşământ chimic

Poliţiştii Posturilor Comunale de Poliţie şi cei de investigaţii criminale au identificat ieri, în urma anchetelor efectuate mai multe persoane suspectate de sustragere de bunuri din locuinţe ori societăţi comerciale.

Spre exemplu, poliţiştii Posturilor de Poliţie Cămin şi Căpleni, din cadrul Secţiei 7 Carei Poliţie Rurală, au depistat principalii suspecţi în cazul sustragerii de îngrăşământ chimic, dintr-un depozit situat în comuna Cămin. În urma cercetărilor derulate în acest caz a rezultat că cei patru suspecţi, toţi din localitatea Căpleni – Gheorghe B., de 37 de ani, Carol G., de 42 de ani, Victor B., de 25 de ani şi Amaro K., de 25 de ani – au pătruns în mod repetat, pe timp de noapte, prin escaladarea geamului, în magazie, de unde au sustras 34 de saci de azotat de amoniu. Produsele sustrase, în valoare de 2.890 lei, au fost vândute de suspecţi, însă poliţiştii au reuşit recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Şi un minor de 13 ani este suspectat de comiterea unei fapte penale, fiind depistat de poliţiştii Secţiei 4 Beltiug Poliţie Rurală în cadrul unei acţiuni desfăşurate ieri, pe raza comunelor Beltiug şi Socond. Minorul a sustras marţi, 8 ianuarie a.c., o bicicletă în valoare de 500 de lei din curtea unui localnic din Socond, poliţiştii reuşind să recupereze bunul, ce a fost restituit părţii vătămate.

Tot din curtea unei case au sustras şi doi sătmăreni, Levente E., de 42 de ani şi Adrian G., de 35 de ani, mai multe panouri metalice, fiind însă depistaţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi traşi la răspundere penală pentru infracţiunea comisă.

Toate aceste persoane suspectate de sustragere de bunuri sunt cercetate în cadrul unor dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, poliţiştii continuând investigaţiile în aceste cauze pentru a stabili întreaga activitate infracţională a suspecţilor.

Lasati un comentariu