Fotbal: Kinder Carei la Cupa Mara

• publicat la: 19 February 2013
Fotbal: Kinder Carei la Cupa Mara

Fc Kinder 2004 a participat sâmbătă 16.02.2013 la prima ediție a ,,Cupei Mara” organizata de clubul FC Mara Baia Mare. A fost o competiție interesantă foarte bine organizată la care au participat șapte echipe: clubul gazdă, FC Mara Baia Mare cu douăechipe, Plimob Sighetu Marmației, CSS Baia Mare, Il Calcio Satu Mare, Olimpia Satu Mare și FC Kinder Carei.  În grupe, FC Kinder a câștigat cu 3 la 0 în fața celor de la Olimpia, apoi cu 2-0 în fața celor de la Mara 2 și au pierdut cu 2-0 în fața celor de la Il Calcio.  În semifinale după un meci aprig disputat FC Kinder a fost învinsă de cei de la Plimob Sighet cu 1-0, golul a fost marcat din lovitură de la 7 m.

În urma acestui rezultat FC Kinder a disputat finala mică pentru locurile 3-4 în compania echipei gazdă FC Mara Baia Mare, meci în care, deși a avut mai mult inițiativa, nu a reușit să fructifice ocaziile create. După expirarea timpului de joc, s-a trecut la loviturile de departajare. A fost nmomentul în care s-a trecut de la agonie la extaz. Rând pe rând, fiecare dintre cele două echipe au ratat câte trei lovituri de pedeapsă. În cele din urmă pentru echipa careiană a înscris cu precizie Preg Adam și, beneficiind de aportul substanțial al portarului echipei noastre, Menesi Alex, care a reușit să apere și cea de a patra lovitură de la 7 m, echipa FC Kinder Carei ocupând locul III și, implicit, trofeul acordat pentru această clasare, stârnind bucuria și satisfacția micilor fotbaliști și a părinților.
Pentru evoluția de pe tot parcursul acestui turneu, titlul de cel mai bun portar a fost acordat portarului echipei Kinder Carei, Menesi Alexandru.
Au evoluat la acest turneu pentru Fc Kinder: Menesi Alex, Papp David,Boldizsar Gerhard, Bârle Teo, Preg Adam, Uveges
Adrian, Reszler Florian, Reszler Eszter, Schmidt Helmuth, Csaba Kevin și Kiss Dominik, antrenor prof. Răzvan Nintaș.

Lasati un comentariu