Expoziție Franz Ritzmann

• publicat la: 12 mai 2013
Expoziție  Franz Ritzmann

Duminică, 12 mai 2013, de la ora 12.30, în Sala de Expoziții a Castelului Károlyi din Carei avut loc vernisajul expoziției fotografice internaționale a artistului Franz Ritzmann.

Franz Ritzman este fotograf originar din Petrești, județul Satu Mare, membru al comunității șvabilor, stabilit în prezent în Germania. Fotografiile sale surprind atât peisaje, elemente urbane cât și portrete cu un impact emoțional profund.

            Cuvântul de deschidere i-a aparținut domnului director al Direcției de Cultură și Sport Carei, Bogdan Georgescu, după care a urmat un discurs al domnului primar Kovacs Eugen. A urmat un scurt discurs în limba germana ținut de fiica artistului,Hanni. La final, vizibil emoționat artistul a adresat câteva cuvinte celor prezenți și a mulțumit organizatorilor, Direcției de Cultură și Sport Carei și domnului director Bogdan Gergescu pentru sprijinul acordat.

            Pe tot parcursul vernisajului, atmosfera a fost întreținută de solistele cercului de muzică ușoară de la Centrul Cultural Carei, Altfater Andrea, Bilațiu Raluca și Gabor Tania, care au interpretat melodii cunoscute din repertoriul național și internațional, fiind acompaniate la pian de profesorul Szűcs József, care este și îndrumătorul acestora.

Lasati un comentariu