5 cursuri de calificare pentru şomeri

• publicat la: 22 octombrie 2013
5 cursuri de calificare pentru şomeri

Formarea profesională ca măsură activă urmărește creșterea șanselor de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă prin diversificarea competențelor profesionale.
Programele de formare profesională asigură inițierea, recalificarea, perfecționarea și specializarea persoanelor cuprinse la cursuri.
În luna octombrie la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare au început 5 cursuri de calificare în următoarea structură: lucrători în construcții, coafor, instalații sanitare și gaze, confecționer ansamblor articole din materiale textile, operatori introducere și validare date. La aceste cursuri au fost cuprinse 82 de persoane.
Pentru luna noiembrie sunt în pregătire alte 5 cursuri de calificare în meseriile: agent de securitate, administrator pensiune turistică, lucrător în comerț, manichiură și pedichiură.

Pentru a vă putea inscrie la aceste cursuri gratuite de calificare este necesar să fiţi inregistraţi ca persoane indemnizate sau neindemnizate la Agentia de care aparţineţi.

Inscrierile se pot face la sediul AJOFM  Satu Mare de pe strada Ion Ghica nr.36,intre orele 8 si 16,30 (tel 0261/770 237) iar în municipiul  Carei,la sediul Agentiei de pe strada 1 Decembrie 1918.Informatii suplimentare puteţi obţine la telefon 0261 864 479.Cursurile vor avea loc  la Satu Mare.

 redacţia

comentarii

de angajator la 23 octombrie 2013 - 16:11

nu toti somerii sunt interesati de un loc de munca ci doar de a obtine un venit pe orice fel de cai si daca se poate,MOCA!
veti vedea ca nu va fi inghesuiala la aceste cursuri.
pana primariile platesc ajutoare sociale la persoane care nu se incadreaza in graficul acesta nu va fi bine.
cauti o femeie de servici si nu gasesti si nici un programator cumsecade.
rromii primesc moca si locuinte sociale si mancare de la cantina sociala si alte avantaje.
statuil mai plateste si pensii de handicap la persoane care sunt bine mersi si tot de la buget merg banii.
apa de ploaie toate!

de patron la 23 octombrie 2013 - 18:09

Tiganimea e pericolul cel mare
Fura talharesc nu vor sa munceasca
Si sant si protejati….

de rizo la 24 octombrie 2013 - 18:49

pt angajator .am o intrebare dumneavoastra ce ziceti de patroni care efectiv exploateaza muncitori pana la epuizare pentru 400-500 de lei pe luna si care lucreaza 240 de ore va rog sa va uitati la croitoriile si firmele de paza din carei eu stiu un lucru un loc de munca care este platit acolo se bat oameni pt acel post iar cel care nu plateste nu are muncitori si apeleaza la AJOFM stiind ca acea persoana care nu accepta acel loc de munca prost platit pierde indemnizatia de somaj hai sa fim realisti in carei nu cred ca sunt 10 firme unde muncitori sa zica ca sunt respectati si platiti dupa cum lucreaza .daca dori pot reveni cu exemple concrete .PS sa nu uitam nici de acei patroni care tin muncitori la lucru fara forme legale in rest sa ne auzim cu bine si stima si respect pt acei patroni care au grija de muncitori lor si platesc conform efortului depus de fiecare om

de gogo la 27 octombrie 2013 - 12:46

ft bine rizo

Lasati un comentariu