Concert regal la Carei

• publicat la: 16 octombrie 2013
Concert regal la Carei

Update:

Alteța Sale Regală Principele Nicolae al României va avea în cursul zilei de marti,22 octombrie întâlniri cu oficialităţile judeţului,va efectua o vizită în zona  Negreşti Oaş iar apoi va participa la vernisajul expozitiei de la Muzeul de Artă din Satu Mare,începând cu ora 16,00.

.

Direcția de Cultură a municipiului Carei vă invită luni, 21 octombrie 2013, de la ora 19.15, în Sala de Expoziții a Castelului Károlyi la vernisajul expoziției aniversare Majestatea Sa Regele Mihai I, realizată de Direcția de Cultură Carei.

În continuare, începând cu ora 19.30, în Sala Cavalerilor, va avea loc concertul regal, organizat cu ocazia aniversării zilei de naștere a Majestății Sale Regele Mihai I al României, susținut de orchestra Camerata Consonantia a Filarmonicii „Dinu Lipatti” din Satu Mare, sub conducerea artistică a maestrului Rudolf Fátyol – vioară.

 Manifestarea se va desfășura în prezența Alteței Sale Regale Principele Nicolae al României, care va deschide expoziția și va fi prezent la concert.

Intrarea liberă în limita locurilor disponibile.

Programul va conține:

Antonio Vivaldi – L’estro armonico op. 3

Concerto op.3 nr.3 în Sol major

– Allegro
– Largo
– Allegro

Concerto op.3 nr.6 în la minor

– Allegro
– Largo
– Presto

Concerto op.3 nr.9 în Re major

– Allegro
– Larghetto
– Allegro

Concerto op.3 nr.12 în Mi major

– Allegro
– Largo e spiccato
– Allegro

Fragment final din George Enescu – Poema Română – Imnul Regal

comentarii

de oana la 16 octombrie 2013 - 20:12

Bravo pentru intitiativa, monarhia este o alternativa viabila pentru Romania, republica este creatia comunistilor, nu este specifica natiei noastre, ca dovada problemele create de toti presedintii din ultimii 23 de ani!

Lasati un comentariu