Conducerea OTPDL se reorientează

• publicat la: 24 octombrie 2013
Conducerea OTPDL se reorientează

Miercuri, 23 octombrie 2013, conducerea OTPDL Satu Mare, a aderat la Partidul Miscarea Populară Satu Mare, după ce , in prealabil, a demisionat din PDL.

Decizia a fost unanimă pentru acești tineri, nu au fost invitați, nu li s-a oferit funcții pe “tavă”, au constatat că actuala conducere PDLSatu Mare, nu le mai oferă posibilitatea să se exprime, nu are verticalitatea promisă și nu se mai călăuzește după principiile care au stat la baza partidului.

Iar indepărtarea de Traian Băsescu a fost factorul  determinant pentru a lua această decizie.Conducerea Partidului  Mișcarea Populară  a afirmat foarte clar, că ușile sunt deschise pentru toți cei care sunt onești, corecți , care doresc sa facă o altfel de politică.

 Acești tineri au voința de a face lucruri bune pentru semenii lor, s-au „călit” în campanii electorale și au fost primiți în același spirit în care se lucrează în acest partid, de respect fața de membrii acestuia si față de societate, de democrație de jos in sus, deschidere si toleranță.

Ei sunt viitorul și trebuie să fie tratați ca atare.  Acum urmează să arate ce pot,să pună umărul la întărirea polului de dreapta, pentru ca împreună să reușim să îndeplinim obiectivele din programul Partidului  Mișcarea Populară  .Președinte al Organizației de Tineret a  Partidului Mișcarea Populară Satu Mare este Bianca Erica Racz.

Președintele Organizaţiei Judeţene a Partidului Mișcarea Populară Satu Mare

Dr. Laura BOTA

Lasati un comentariu