Cum optimizăm forța de vânzări?

• publicat la: 21 octombrie 2013
Cum optimizăm  forța de vânzări?

Presiunea asupra departamentelor de vânzări din companii a crescut constant în ultimii ani. Multe piețe sunt în scădere față de situația de acum 5 ani și a fost nevoie de un efort tot mai mare din partea oamenilor de vânzări pentru a-și atinge și depăși targetul. Dezvoltarea și motivarea angajaților din vânzări a devenit o prioritate în orice business.
Work Shop-ul:  Cum optimizăm  forța de vânzări? organizat de Profiles International România în colaborare cu Camera de Comerț Industrie  și Agricultură Satu Mare, propune răspunsuri la întrebarea centrală și este o oportunitate de a discuta concret strategii de optimizare și creștere a vânzărilor, adresându-se în principal proprietarilor de afaceri, managerilor generali, managerilor de vânzări.

Vor fi abordate mai multe subiecte printre care: Profilul oamenilor de vânzări performanți, cauze ale lipsei de productivitate în vânzări, analiza productivității echipei de vânzări, soluții pentru creșterea productivității și implicit a cifrei de afaceri.
Work shop-ul se va bucura de prezența lectorului  Dr.Psih.DORU DIMA, antreprenor CEO&President Profiles International Romania & East Europe, Doctor in  Psihologia Muncii  si Organizationala, Presedintele Colegiului Psihologilor Brasov.

Companiile participante vor primi gratuit o analiză personalizată a productivității unui eșantion reprezentativ al forței de vânzări. Rezultatele analizei se vor prezenta dupa work-shop, în întâlniri 1:1.
Participarea este gratuită. Organizatorii își rezervă dreptul ca în cazul în care numărul de participanți nu este întrunit, work-shop-ul sa fie reprogramat.

Work shop-ul va avea loc joi,24.10.2013, ora 9:30 -13:00 la sediul Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Satu Mare, Str. Decebal, Nr.4.
Pentru detalii și condiții de participare, paote fi contactă Daniela Gorgan, consultant Resurse Umane – Profiles International România, tel. 0749501890, e-mail daniela.gorgan@profilesinternational.ro, web: www.profilesinternational.ro.

Lasati un comentariu