Întâlnire formală la Primăria Carei cu partidele politice și cei tuspatru candidați pentru postul de edil

• publicat la: 13 mai 2024
Întâlnire formală la Primăria Carei cu partidele politice și cei tuspatru candidați pentru postul de edil

Pentru a salva aparențele, s-a organizat și o întâlnire cu reprezentanții partidelor care au candidați la Primăria și Consiliul Local Carei unde cică  s-a decis ordinea pe panourile de afișaj pentru alegerile locale. Ordine care era deja stabilită dar trebuia oficializată după apariția materialului Buletin de Carei privind montarea panourilor pentru afișaj electoral.

Panouri electorale la Carei pentru bicicliști și șoferi

Dacă aveam o administrație competentă, care nu are nimic  de ascuns, ar fi fost anunțată și presa pentru a participa la ,,stabilirea ordinii de pe panourile de afișaj,, amplasate cu fața la șosea. Dar nu ne puteam aștepta la  transparență din moment ce nici audiențe publice cu cetățenii nu se țin de 16 ani adică perioada în care a existat doar conducere exclusiv UDMR la Carei.

Pe panoul destinat alegerilor pentru funcția de primar al Careiului, afișele candidaților vor fi postate în următoarea ordine: UDMR, PSD, PNL și Forța Dreptei, iar afișele cu candidați la Consiliul Local vor fi postate pe rândul de dedesubt, în următoarea ordine: UDMR, PSD, PNL, Forța Dreptei și AUR.

Pe panoul destinat alegerilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, afișele candidaților vor fi amplasate pe următoarele poziții: 1. AUR, 2. PSD, 3. PNL, 4. UDMR, 5. Alianța Drepta Unită (ADU) USR- PMP, 6. SOS România, 7. Forța Dreptei. Afișele cu candidații la Consiliul Județean vor fi amplasate în rândul de dedesubt, pe pozițiile: 1. AUR, 2. PSD, 3. PNL, 4. UDMR, 5. ADU USR-PMP, 6. SOS România, 7. Forța Dreptei, 8. Pro România.

La întâlnirea cu primarul Eugen Kovacs au participat: fetița moștenitoare Giurgiu-Kovacs Monica (UDMR), Eugen Binder (PSD), Adrian Nemeș (PNL) și Constantin Ganea (Forța Dreptei). Reprezentanții AUR nu au dat curs invitației de a participa la întâlnire.

Tuspatru pentru un a. Candidații la funcția de primar al municipiului Carei

 

Lasati un comentariu