Furt de mobil.Prins asupra faptului minorul ameninţă cu sinuciderea

• publicat la: 11 octombrie 2013
Furt de mobil.Prins asupra faptului minorul ameninţă cu sinuciderea

Polițiștii Biroului Investigații Criminale l-au identificat si prins pe numitul T. Mark de 19 ani, din Satu Mare, care in noaptea de 21/22 septembriea.c., a distrus panoul luminos montat pe peretele exterior al Agenției de Mica Publicitate ,,Informația Zilei”, din municipiul Satu Mare.

  Susnumitului  i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.              

            Polițiști din cadrul Formaţiunii de Investigare a Fraudelor  și ai Formaţiunii Rutieră Tăşnad  l-au identificat în trafic pe R. VASILE domiciliat în comuna Sărmăşag, jud. Sălaj care transporta cu o autoutilitară, cantitatea de 1.740 kg porumb şi cantitatea de 500 kg grâu, fără a avea documente însoţitoare care să ateste provenienţa licită a acestora. S-a dispus ridicarea în vederea confiscării a cantitatăţii de porumb şi grâu precum şi a autoutilitarei.

Conducătorul auto, proprietar al autoutilitarei, a fost sancţionat contravenţional cu suma de 3.000 lei. 

            La data de 10.10.2013, lucrătorii Postului de Poliţie Păuleşti l-au depistat pe M. ROBERT, domiciliat în com. Păuleşti, în timp ce conducea  auto marca VW Vento în localitatea  Hrip,  fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.

             În cauză s-a întocmit lucrarea penală.                    

               In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 165  sancţiuni contravenţionale în valoare de 10.500 lei.           

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  36  sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 11.300 lei.

In cursul zilei de azi, 11octombrie  a.c., am fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat de 29 ani, domiciliat în Satu Mare, despre faptul că fiica concubinei sale, minoră, de 9 ani, a căzut accidental intr-un ciob de sticlă provenit din spargerea unui tablou în locuința, rănindu-se in zona omoplatului stâng. Mama fetiței, i-a extras ciobul, rezultand o rană penetrantă de aproximativ 10-11 cm, cauzându-i involuntar o sângerare abundentă. Minora a fost transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe  Satu Mare, unde s-a intervenit chirurgical.  Cercetările continuă.

            De asemenea, azi, 11octombrie a.c.,  în jurul orelor 10,30 am fost sesizați, de către conducerea Școlii Gimnaziale Mircea Eliade  din municipiul Satu Mare, despre faptul că,  un  elev din clasa a V-a, de 12 ani, din Satu Mare,  între  orele 09:00 – 10:00, a sustras un telefon mobil, care aparținea unei profesoare, cauzând un prejudiciu in valoare de 100 lei.

             Până la sosirea polițiștilor, elevul, cu ajutorul părții tăietoare demontate din ascuțitoarea personală,  s-a zgâriat la degetul mic de la mâna stânga amenințând în fața clasei că se sinucide daca va fi anunțat părintele maternal, la care se află în plasament de 10 ani. Elevului i s-a  acordat primul ajutor medical și  a fost consiliat psihologic de catre consilierul psihologic al unității de învătământ, ulterior fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Judetean I Satu Mare, Sectia UPU pentru acordarea ajutorului de specialitate.

            Prejudiciul a fost recuperat si predat parții vătămate.

comunicat

 

Lasati un comentariu