Atenţie la telefoanele mobile! Sunt preferate de hoţi în Carei

• publicat la: 21 august 2016
Atenţie la telefoanele mobile! Sunt preferate de hoţi în Carei

Telefonul mobil continua sa fie cel mai furat bun!  Zi de zi aflăm despre sustragerea unui astfel de bun de către hoţii din Carei sau care doar operează in Carei. Ieri, un bărbat de 55 ani, bănuit  că a sustras un telefon mobil, a fost identificat și prinsă de către polițiști  Prejudiciul a fost recuperat.

 În data de 20.08.2016, polițiștii biroului investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Carei  au identificat un bărbat de 55 ani din localitatea Poiana Codrului, ca fiind presupusul autor al furtului comis în data de 19.09.2016 în parcarea unui magazin din municipiul Carei.

Prejudiciul a fost recuperate. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

O persoană de 18 ani, bănuită  că a sustras suma de 600 euro a fost prinsă de către polițiști                                

În data de  20.08.2016, ora 17,25 polițiștii Secției Rurale Tășnad au fost sesizați printr-un apel 112  de o persoană de 23 ani că în timp ce se afla într-un imobil din localitatea Giorocuta, , pe fondul neatenției, a fost deposedată de suma de 600 lei, de către o persoană de 18 ani. În urma verificărilor, polițiștii au identificat și prins presupusul autor pe care îl cercetează  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu