Karting:argint pentru echipa careieană

• publicat la: 22 octombrie 2013
Karting:argint pentru echipa careieană

Ultima etapă a Campionatului Școlar de Karting a avut loc pe pista de la Arad în organizarea  Clubului Copiilor Turda și Palatului Copiilor Reșița.

La Cupa Prieteniei din perioada  19-20 octombrie 2013, au luat startul 14 echipe de la Cluburi și palate ale copiilor din țară.
Clubul Elevilor din Carei a participat la această competiție alături de Racing Carei și a ocupat un merituos loc II pe echipe. Dintre kartiștii careieni cel mai bun rezultat l-a obținut Varga Tamas, locul I la categoria 100 Senior. Pe locuri fruntașe s-au clasat și ceilalți componenți ai echipei careiene, locurile IV-VIII, Selymesi David, Schmidt Helmut, Szabo Steven, Papp Adam, Mille Janos, Gindele Emerich, Paszti Csongor, Negru Norbert, Hund Csaba, Schmidt Rolland,  Dobai Csaba, contribuind la poziția în clasamentul pe echipe. În cursul lunii decembrie se va realiza premierea națională.

comentarii

de Cristian Dersidan la 24 octombrie 2013 - 13:08

Am spus-o de nenumarate ori ca am un respect deosebit pentru cei care-si sacrifica timp, nervi si bani pentru copiii nostri! Iar motto de mai sus sunt mai mult decat actuale. Mai presus de rezultate sunt educatia in sensul stapanirii de sine, a respectului fata de adversar, a insusirii aspectelor ce tin de apartenenta la alte culturi (in timpul deplasarilor in strainatate), lucruri care raman pentru toata viata, inclusiv dupa retragerea din activitatea competitionala. Astfel acesti copii isi constientizeaza pozitia in generatia lor, castiga respect de sine, dorinta de perfectionare. Acestea sunt adevaratele valori ce se castiga prin sport.
Inca odata tot respectul pentru d-l prof. Mille, care acum 15 ani a avut-o ca eleva la Karting pe fiica mea, iar eu, in anii ’60 am fost elevul d-lui prof. Mille Jancsi-bacsi, de la care am invatat extrem de multe!

de sportiv la 24 octombrie 2013 - 17:53

nu cred ca nu ati inteles de fapt ce am incercat sa scot in evidenta doar ca asa cum va stiu ati vrut sa ascundeti un conflict ce mocneste de ani de zile dar care sa stiti ca tot iese la iveala mai repede sau mai tarziu.
daca vrem ca sa avem numai un tip de sport in oras atunci suntem pe drumul cel bun caci sustinerea finaciara a primariei arata acest drum.
daca se considera ca si alti copii merita sansa de face sport in tot asa de bune conditii ca altii atunci se schimba datele problemei si va trebui discutata problema in mod deschis fara a se cosmetiza mortu’!
p[ana atunci insa dvs ramaneti cu respectul iar primaria cu protejarea celor apropiati lor,ignorand copii care au „gresit” orientarea sportiva.
merita sa ne crestem copii in acest spirit??al tacerii complice si al supunerii oarbe in fata celor ce stapanesc pe moment orasul?

Lasati un comentariu