O tolbă plină de medalii pentru atleţii careieni

• publicat la: 1 octombrie 2013
O tolbă plină de medalii pentru atleţii careieni

În organizarea Direcției de Sport și Tineret Mureș, Liceului cu Program Sportiv „Szász Adalbert”, CS Torpi MS şi Asociaţiei Judeţene de Atletism s-a desfășurat concursul naţional  „În memoriam atleţilor mureşeni”.

Competiţia, inclusă in calendarul competiţiilor Federaţiei Române de Atletism,a reunit la start sute de sportivi din toate zonele Transilvaniei,pe categorii de vârstă – copii I şi III, juniori III, la lungime, săritura în înălţime şi cu prăjina, respectiv greutate şi 1000 m,si a avut loc sâmbătă, 28 septembrie 2013, cu începere de la ora 10.00, pe terenul de sport al Liceului Teoretic „Bolyai Farkas” din Târgu Mureş.
Atleții careieni, antrenați de Ioan Mărneanu și Turcu Florin, au avut o evoluție de excepție întorcându-se acasă cu un braț de medalii. Ambiția, dăruirea și seriozitatea cu care acești  sportivi se pregătesc zi de zi sub directa indrumare a antrenorilor  lor( fosti campioni nationali la rândul lor), dă roade din ce în ce mai bogate.

Panoplia Clubului Sportiv Școlar de pe lângă Liceul Teoretic își sporește zestrea de medalii cu fiecare concurs la care tinerii sportivi careieni se prezintă, deși  sustinerea din partea conducerii oraşului este nesemnificativă având in vedere  competițiile la care participă.
Astfel, s-au clasat pe primul loc Ionela Balog la 1000 metri (12-13 ani), Natalia Tegzeș la aruncarea greutății (12-13 ani), Cătălin Mărnean la înălțime (12-13 ani), Denis Țicle la aruncarea greutății (12-13 ani), și Cătălin Scremenț la aruncarea greutății (14-15 ani).

Poziția secundă a fost ocupată de Teodora Racolța la săritura în înălțime (14-15 ani), Mărnean Cătălin la aruncarea greutății (12-13 ani). Au urcat pe treapta a III-a a podiumului Ștefania Bihari la aruncarea greutății (12-13 ani), Tegzes Natalia la săritura în înălțime (12-13 ani) și Racolța Teodora la aruncarea greutății (14-15 ani). Un onorant loc IV au ocupat Patric Butean la aruncarea greutății (12-13 ani), Vlad Turcu la săritura în lungime (10-11 ani),Marian Valentin la 6000 m. (12-13 ani) și George Racolța la aruncarea greutății (12-13 ani).

Rezultatele deosebita obtinute la fiecare competitie la care sunt aliniati la start atletii careieni fac dovada respectului si dorintei de păstrare a traditiei atletismului careiean,indiferent de provocări.

Vă reamintim că Prof.Ioan Mărneanu este deţinătorul premiului  Mentor pentru Excelență în Educație.

Următoarea competiţie importantă la care se vor alinia la start  componenţii lotului de atletism de la CSŞ Carei va fi Cupa 25 Octombrie ce  avea loc la Carei.


redacţia

comentarii

de podoba mircea la 1 octombrie 2013 - 12:36

FELICITARI !!! Fabrica de medalii !!!!

de mirela la 1 octombrie 2013 - 14:07

Felicitari antrenorilor,copiilor si parintilor!!!

de Marimar la 6 octombrie 2013 - 22:30

Felicitări sportivilor şi antrenorilor,celor care reprezintă cu onoare oraşul Carei şi judeţul Satu Mare în competiţiile naţionale de atletism.

Lasati un comentariu