Parlamentarii PDL propun eliminarea vacanţei de vară a elevilor

• publicat la: 28 octombrie 2013
Parlamentarii PDL propun eliminarea vacanţei de vară a elevilor

Parlamentarii PDL au initiat un proiect de lege care presupune ca elevii să nu mai beneficieze de cele trei luni de vacanţă, ci să frecventeze cursurile unor şcoli de vară.

Motivul? Trei luni de vacanţă reprezintă o perioadă prea lungă in comparatie cu concediile parintilor, potrivit Romania TV. Astfel, parlamentarii au formulat o propunere legislativa care prevede infiintarea unor scoli de vara.

Parlamentarii sustin ca trei luni de vacanta reprezinta prea mult fata de concediile de trei-patru saptamani ale parintilor, iar in timpul in care acestia sunt la serviciu copiii rămân nesupravegheati.

Ei incep astfel să se uite prea mult timp la televizor, să stea in faţa calculatorului sau chiar să intre in anturaje dubioase, argumentează acestia.

Parlamentarii vor ca in timpul verii să fie organizate niste cursuri cultural-educative. In cadrul scolilor de vară, elevii ar putea merge in drumetii, la concerte sau ar putea vizita diverse orase din România sau chiar din străinătate.

sursa ziare.com

comentarii

de emil la 28 octombrie 2013 - 18:00

Aștept propunerea pdl pentru desființarea vacantei de vara a parlamentarilor!

de Ocean la 29 octombrie 2013 - 06:48

Astia sunt de groaza . Lasati copii in pace. Vacanta este dreptul lor. Iarasi organizarea de tabere de vara, de unde bani inteligentilor. Pentru ca copii nu o sa aiba de unde sa scoata.multi dintre ei vara lucreaza sa gastige si ei unbanut.

de Lucian la 1 noiembrie 2013 - 13:34

Nu sunt de acord cu aceasta lege.Ce treaba are vacanta cu concediul parintilor??

de consilier psiholog scolar la 1 noiembrie 2013 - 13:45

au probleme cu mansarda…
oare chiar noi i am votat ?

de emil la 1 noiembrie 2013 - 20:12

@consilier psiholog școlar

Poate i-ați votat, în cazul în care va e drag PDL, fiindcă de propunerea parlamentarilor PDL e vorba, nu de propunerea parlamentarilor în general!

de elev indispus la 9 noiembrie 2013 - 14:49

Serios?De parca n-avem tot anu scolar sa intram in „anturaje dubioase” in timp ce parintii sunt la lucru.De parca n-avem tot anu scolar sa ne uitam la TV dupa ore,sau sa stam pe facebook in timpul orelor.De parca profesorii sunt dispusi sa-si arunce la gunoi vacanta ca sa isi beleasca nervii cu noi inca 3 luni.

Lasati un comentariu