AJOFM informează: disponibilizări,angajări,Ziua Porţilor Deschise

• publicat la: 5 decembrie 2013
AJOFM  informează: disponibilizări,angajări,Ziua Porţilor Deschise

Pentru luna decembrie, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de muncă anunță disponibilizări colective la o serie de unități din domeniul construcțiilor. Vor fi afectate de această măsură 115 persoane care vor beneficia de măsuri de informare și consiliere profesională, posibilități de reconversie profesională prin participarea la cursuri de calificare. Persoanele care îndeplinesc condițiile Legii 76/2002 vor beneficia de ajutor de șomaj în cuantumul prevăzut de lege.

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a primit din partea Firmei Surexport Compania Agraria SL cu sediu în P.I. Mantlagrama s/n 21730 Almonte, Huelva,Spania o ofertă de locuri de muncă în vederea unei selecții pentru domeniul agricol. Selecția va  avea loc în data de 13.01.2014 la Vaslui și în perioada 15-16.01.2014 la Slatina.

Locațiile de desfășurare vor fi comunicate ulterior. Angajatorul  spaniol oferă un număr de 750 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpșuni.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni. Data estimată a angajării este 15.02.2014. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 de ore pe săptămână. Salariul  oferit este de 39.48 euro brut/zi. Cazarea este asigurată de către angajator contra unei sume de 1 euro pe zi. Transportul către locul de muncă este plătit de angajator și se decontează din salariile pe care le va primi în timpul lucrat la firmă. Sunt  solicitate persoane apte pentru munca la câmp.

Întrucât pe 10 decembrie se împlinesc 15 ani de la prima întrunire a Consiliului de Administrație al AJOFM, dată devenită ziua instituției, se va organiza Ziua Porților deschise AJOFM. Evenimentul va avea loc în 10.12.2013 la ora 10 la sediul  instituției. Despre însemnătatea acestei zile, Marcel Septimiu Marușca, directorul executiv AJOFM, va susține o conferință de presă în data de 9 decembrie 2013, ora  12, la sediul agenției pe strada Ion Ghica, nr. 36.

Lasati un comentariu