Renault Captur, maşina anului 2014

• publicat la: 27 decembrie 2013
Renault Captur, maşina anului 2014

Avangardist ca aspect şi tehnologie, Renault Captur i-a cucerit pe specialiştii auto din România. Crossover-ul care îți poate citi singur mail-urile atunci când te afli la stop a câștigat titlul de „Mașina anului 2014 în România”, la capătul unei lupte foarte strânse.

Cincisprezece ani au trecut de la prima ediție a concursului „Mașina anului în România”, organizat de Asociația Presei Auto din România, iar de momentul aniversar a profitat Renault Captur.

Crossover-ul cu accente de gadget urban a întrunit sufragiile celor mai mulți dintre votanți, iar cu 155 de puncte s-a clasat pe prima poziție a clasamentului.

Portivit organizatorilor, principalele argumente ale modelului de clasa B sunt inovațiile practice adaptate în premieră pentru segmentul său, designul distinctiv, posibilitățile variate de personalizare, alături de tehnologiile multimedia de ultimă generație și de motorizările performante și eficiente.

Daca e să vorbim doar de inovațiile multimedia pe care Captur le aduce pe segmentul său, este suficient să pomenim de conexiunea la Internet pe care o oferă tableta integrată multimedia R-Link, care permite citirea mail-urilor în timp ce te afli la semafor. Sau de senzorul care îți spune cât de poluat este aerul de afară sau ce anume trebuie să faci în timp real atunci când ești la volan pentru a avea un parcurs cât mai ecologic.

sursa rostiri.yahoo.com

Lasati un comentariu